The Good Life - Colecția pentru Femei Primăvară/Vară 2016 Tommy Hilfiger

Colecția pentru Femei Primăvară/Vară 2016 Tommy Hilfiger, The Good Life, este inspirată de aventura unei vacanțe în insule. Ținuta statement a colecției combină aerul relaxat al stării de vacanță cu o notă sofisticată, iar influențele exotice și nautice se împletesc cu o paletă de culori însorite, accente sport, materiale texturate și detalii militare. Ținutele sunt inspirate din opera iconicului fotograf Slim Aarons, cunoscut pentru cadrele sale cu celebrități în timpul vacanțelor sale în rezorturi exclusiviste în jurul lumii. Colecția pentru Femei Primăvară/Vară 2016 Tommy Hilfiger reprezintă o celebrare a unei vacanțe eterne în insule.
Aventura începe în Honolulu, insula tropicală de odată, ce astăzi este o insulă urbanizată și activă. Tropicele întâlnesc orașul, pentru a da naștere unui look feminin și sportiv în același timp cu croieli din denim închis, dungi sport într-o interpretare modernă  și pulovere croite mecanic. Detalii cu inspirație nautică sunt integrate în majoritatea pieselor, de la bluzițe cu șiret și nasturi sculptați până la cusături scuba și curele din sfoară cu margini de piele. Modelele de imprimeuri variază de la carouri multicolore pâna la dungi structurate și mini printuri. Stilul emblematic este unul fluid și relaxat, cu influențe marinărești urbanizate regăsite la piesele casual, sacouri cu două rânduri de nasturi, jachete trenci și pantaloni marinărești.

Următoarea oprire a turului este în Havana, insula cinematografică unde vintage-ul perioadei anilor ’50 și ’60, ani plini de strălucire și glamour, este reinterpretat într-o manieră proaspătă, adaptată epocii contemporane.
Tonuri neutre de kaki sunt folosite pentru a întări calitatea organică și naturală a țesăturilor, în timp ce inserțiile de corai creează un stil boem. Moștenirea cubaneză și latină este folosită pentru a inspira asocierea dintre volanele feminine și firele 3D texturate, în timp ce imprimeurile includ dungi retro și un mini logo TH logo. Inul, croielile dantelate și țesăturile filtrante se regăsesc în colecție, iar eleganța reprezentativă pentru anii ’50 apare la croielile fine cu detalii feminine, cu finisaje franjurate și borduri contrastante.

Călătoria se încheie la Martha’s Vineyard, insula rurală emblematic americană de pe coastă, în regiunea Cape Cod. Un stil inspirat din eroziunea naturii și bogăția rurală, ce emană relaxare fiind cool în același timp prin texturi naturale, accente organice și detalii croite manual.
Dantelării din piele, ornamente cognac și mix de cusături din fire cu efect de sfoară și fire plate. Denimuri prespălate și aplicații indigo indică o estetică autentică în timp ce poplinul neted, dungile pictate manual și imprimeurile florale emană o feminitate delicată. Amestecul de materiale și texturi chambray reprezintă esența, iar capsele sunt reinterpretate prin figuri geometrice și dungi structurate ce apar pe croșeturile transparente. Pentru a trăi această aventură tipic americană, must-have-ul colecției este reprezentat de trenciurile ușor de împachetat  și de jachetele groase cu glugă.

Key Details:

Honolulu
Key Details: Tropics meet city, dark denim tailoring, city sailor, modern athletic stripes, feminine and sporty, windowpane check, relaxed and fluid.
Color Palette: New taupe, night sky, faded blue, Aleutian, hibiscus, classic white, light grey heather, mid grey heather, snow white, dazzling blue.

Havana
Key Details: ‘50s glamour, frills and fringe, khaki neutrals, ladder lace, multicolor prints, contemporary bohemian feel, linen looks, feminine silhouettes
Color Palette: Masters black, syrah, hot coral, deep sea coral, peach pearl, new khaki, laurel oak, white swan, classic white, freesia, cedar wood.

Martha’s Vineyard
Key Details: Rustic and weathered, relaxed, organic accents, hand-crafted details, leather lacing, indigo, fabric mixing, chambray, new eyelet, packable trench and parka.
Color Palette: Blue depths, chambray blue, marine blue, desert rose, peach pearl, toasted coconut, new taupe, snow white, light gray heather, mid grey heather.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod