The Good Life - Colecția pentru bărbați sezonul primăvară/vară 2016 Tommy Hilfiger

Colecția pentru bărbați sezonul primăvară/vară 2016 Tommy Hilfiger, The Good Life, este inspirată de spiritul aventuros al unei vacanțe în insule. Ținuta repezentativă a colecției combină atmosfera relaxată a vacanței pe insulă cu o abordare sofisticată, amestecând influențele marine și exotice cu culori șterse, accente sport, materiale texturate și detalii militare.
Stilurile sunt inspirate de lucrările iconicului fotograf Slim Aarons, cunoscut pentru fotografiile sale ce surprind vedetele în timpul vacanțelor exotice din jurul lumii. Colecția de Primăvară/Vară 2016 este o celebrare a unei nesfârșite vacanțe în insule.

Călătoria începe în Honolulu, insula tropicală de odată, ce astăzi este o insulă urbanizată și activă. Tropicele întâlnesc orașul, și evident că influențele urbane și marine abundă: dungiile orizontale apar pe sacouri, în timp ce influențele marine și tehnice se regăsesc pe materiale impermeabile și piese croșetate ce se joacă cu diferite texturi. Tricoul sport jersey, must-have-ul sezonului, poate fi ușor purtat cu noii pantaloni de denim stilul chino sau cu alte stiluri de denim închis, iar noua cămașă în stilul Oxford  prezintă culori moderne și dungi structurate, în timp ce mini forme arhitecturale aduc prospețime colecției.
O linie capsulă dedicată sportului  adaugă colecției aceea notă sportivă.

Următoarea oprire a excursiei este Havana, insula cinematografică unde stilului vintage al anilor ’50 îi este dată o actualizare modernă, proaspătă și îngrijită, reprezentativă pentru moda zilelor noastre. Povestea pantalonilor chino ocupă scena prin pliuri, structuri de twill supradimensionate, și tivuri tăiate, subțiate sau rulate. Sofisticatul tricou polo este refăcut prin vopsirea materialului, iar influențele latino se regăsesc în cămășile de inspirație cubaneză, printuri florale, și cămăși în două culori din bumbac twill. Elemente iconice culturii americane precum dungile variate, materiale ușoare seersucker și materiale cadrilate sunt mixate cu nuanțe neașteptate de negru, alb și olive cu apariții de galbem stralucitor.  Pentru ținutele confortabile din timpul zilei, pantalonii scurții decolorați se asorteaza cu sacouri simple sau jachete de nailon.

Aventura se termină în Martha’s Vineyard, acest simbol american insula rurală de pe coasta Cape Cod.
Rustic și natural, stilul este relaxat și abundă în texturi și detalii fabricate manual. Pantalonii scurți reprezintă must-have-ul împreună cu imprimeuri, denim reversibil, texturi amestecate și piese cu șiret. Cămașa albă creează o poveste importantă alături de bluzele de corp prespalate. Elemente de pe coasta Atlanticului, pete albastre și indigo, denim și chambray, dungi fluide, imprimeuri mari și forme grafice colorate se regăsesc în toată colecția. Stilul reprezentativ al colecției aduce un omagiu pescarului de vară, printr-o reinterpretare simplă dar sofisticată.


Key Details:

Honolulu
Key Details: The new Oxford shirt, city-sailor, nautical tech, heavyweight knits, denim chino, color-blocking, jersey shirt, sports capsule, architectural mini patterns.
Color Palette: Navy blazer, classic white, gull, chili pepper, tomato, twilight blue, surf the web, vintage blue, placid blue, heather, blazing yellow.

Havana
Key Details: Chino story, floral patterns, sophisticated polos, Cuban shirts, two-tone cotton-twill shirt.
Color Palette: Navy blazer, midnight, flag black, classic white, pureed pumpkin, granita, olive branch, lake blue, rosin, oyster grey, apricot orange, claret red, Baltic, Victoria blue.

Martha’s Vineyard
Key Details: Rustic and natural, texture, short story, white-on-white shirt, indigo and denim, watery stripes.
Color Palette: Navy blazer, classic white, cranberry, incense, tortoise shell, eclipse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod