The Glory Lab - un nou brand de bijuterii

THE GLORY LAB este un nou brand de bijuterii ce îşi culege inspiraţia din frumuseţea feminină. Piesele sale sunt create în cinci ateliere din lume iar din luna septembrie acestea vor putea fi achiziţionate online de pe platforma www.theglorylab.com.

Magazinul online propune o selecţie fashionable de coliere, inele, brăţări, cercei şi pandantive realizate din argint în cea mai mare parte. Acestea sunt placate cu rodiu, aur roz sau aur de 18k. Pietrele folosite sunt semi-preţioase iar pe lista lor se află zirconiul, opalul, jadul, citrinul şi turcoazul. 

Piesele trec prin diferite registre - de la elegant, la casual chic  - oferind celor ce vor să-şi îmbogăţească colecţia de accesorii variante classy, dar şi altele extrem de actuale.   Perfect purtabile, indiferent de tendinţe, sunt inelele din argint placate cu aur roz, încrustate cu delicate pietre de zirconiu.

La fel şi pandantivele cu figurine discrete. Bijuteriile statement THE GLORY LAB atrag toate privirile datorită modelelor broderie, în cazul cerceilor candelabru, sau graţie detaliilor oversized în ceea ce priveşte selecţia de inele.

THE GLORY LAB livrează în întreaga lume şi numărul de produse disponibile creşte în fiecare zi. Acestea vor putea fi oferite şi cadou, magazinul online punând la dispoziţie serviciile de livrare la o adresă diferită şi gift wrapping.

Conceptul de shop urmăreşte să creeze bijuterii cu finisaje impecabile la preţuri accesibile şi corecte.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe site.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod