TAILORED FALL/WINTER 2015 COLLECTION

Colecția Tommy Hilfiger Tailored toamnă-iarnă 2015, F.A.M.E, este inspirată de fuziunea dintre modă, artă, muzică și divertisment - pasiuni ale lui Tommy Hilfiger încă de la înființarea brandului omonim, în 1985. De la arta iconică și fotografie și până la scena jazz-ului New York-ului, din anii 50, colecția celebrează cele mai importante momente ale istoriei culturii pop Americane.
Croielile sofisticate, siluetele riguroase, texturile prețioase și paleta cromatică unitară se combină pentru a obține un look marcat de rafinament, atât pentru ținutele elegante cât și pentru cele relaxate de week-end.

Primul grup de ținute a fost inspirat de arta fotografică a fotografului american Richard Avedon, care a revoluționat estetica vremurilor cu noua abordare minimalistă, lumina dură și încadrările foarte unghiulare. Plecând de la relaxarea nonșalantă a lui Avedon, colecția împletește sofisticarea sartorială cu un aer cool contemporan. Jachetele rigide și cele cu croială lejeră sunt combinate cu pulovere din fir de muselină și pânză prespălată.
Imprimeurile puternice precum carourile, v-urile suprapuse și negru cu roșu sunt folosite la costume, jachete, veste și pantaloni. Hainele elegante pentru exterior au imprimeuri optice, revere nefinisate, atât la pardesiu cât și la palton. Paleta cromatică ton pe ton, pe bază de gri, sepia și nuanțe neutre creează un efect de layering relaxat.

Influențată de opera artistului abstract expresionist american, Mark Rothko, al doilea grup al colecției folosește printul și culoarea într-o manieră artistică. Ținutele au un stil dedicat exteriorului, în care tonurile telurice de oliv, grej și maro sunt folosite ca tușe de nuanță în tricotaje, piese din flanel, cardigane cu gulere supradimesionate, jachete din bouclé, sacouri Donegal și cămăși cadrilate.
Plecând de la picturile lui Rothko, tehnica în care sunt folosite culorile joacă un rol foarte important; marginile estompate, umbrele cromatice, blocurile de culoare și dungile, toate se regăsesc în cadrul colecției. Tonurile intense de culori tomnatice sunt cele de ocru, rosu și verde pădurar, prezente preponderent la sacouri și jachete.

Capsula dedicată perioadei Sărbătorilor este inspirată de stilul nemuritor al legendarului musician de jazz Chet Baker. Look-ul festiv include costume bleumarin cu revere din mătase și textură prețioasă, pe bază de negru. Costumele și jachetele din catifea prețioasă se mixează cu printurile micro și cămășile cu platcă pentru un look demn de covorul roșu.

Delivery 1
Key Details:

Relaxare nonșalantă, textură tip herringbon, accente negre și rpșii, sacouri lejere, blazere Donegal, pânză prespălată, țesătură de muselină, tricotaje cu fir răsucit, culori în ton.
Color Palette:
Alb classic, alb omăt, albastru xenon, gri deschis, tușe de violet, albastru bel air, roșu intens, roșu cărămiziu, rosu cabernet, verde pin, verde pajiște, albastru inchis, indigo, gri innorat, gri cărbune, gri lucios, denim închis, denim lucios.

Delivery 2
Key Details:

Material confortabile, suprapuneri, margini nefinisate, culori telurice, practicalitate de exterior, texture massive, blazer Donegal, blazer neuter, cămăși cadrilate prespălate, jachete boucle, costume negre elegante.
Color Palette:
Alb classic, alb omăt, violet intens, maro Cordoba, albastru intens, bleumarin, gri foarte închis, ciocolatiu inchis, albastru tucoaz, oliv, maro, roșu rio, oliv stins, verde, maro tabac, gri argintiu, albastru safir, albastru parizian, gri stins, gri cărbune, gri tulbure.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod