Summer Casual Fashion, un nou spectacol de moda

Asa cum ne-am obisnuit, la inceput de sezon sau nu, brand-uri de referinta din Romania aleg sa-si prezinte colectiile. Acelasi lucru s-a intamplat si in data de 15 mai, cand la City Mall a avut loc...
Asa cum ne-am obisnuit, la inceput de sezon sau nu, brand-uri de referinta din Romania aleg sa-si prezinte colectiile. Acelasi lucru s-a intamplat si in data de 15 mai, cand la City Mall a avut loc evenimentul Street Beat - Summer Casual Fashion.

Asa cum am auzit de la aproape toti creatorii si criticii de moda, in aceasta vara se poarta foarte mult imprimeurile, culorile vii, volumul, materialele transparente. Ca si accesorii, avem de-a face cu talpa - platforma la incaltaminte, iar din punct de vedere al gentilor, poti sa mergi in continuare pe cele supradimensionate, care se poarta foarte mult si in acest sezon.

Dar, ca sa vedem, punctual, despre ce este vorba, o sa tratam, pe rand, trei dintre brand-urile prezentate in cadrul evenimentului "Summer Casual Fashion".

Ltu Studio by Liliana Turoiu Udrea


Liliana Turoiu Udrea este un nume foarte cunoscut in moda romaneasca. De mai bine de opt ani, se afla pe podiumurile de prezentare din Romania si nu numai, dar si la targurile de specialitate interne si internationale.
Acest brand a ales o prezentare mai putin obisnuita. Defilarea LTu Studio a debutat cu un montaj video, care a trecut in revista cele mai recente colectii ale Lilianei Turoiu Udrea.

Ca si recomandari, acest brand iti propune sa porti obiecte vestimentare in culori vii, precum galbenul, ciclamul, albastrul-turqoise, toate acestea asociate cu alb si pasteluri de gri.

Surpriza serii in ceea ce priveste prezentarile de moda a fost actrita Monica Davidescu. Aceasta a acceptat sa defileze pentru Ltu Studio. A purtat o rochie cu nuante bleumarin (inchis, deschis), o rochie vaporoasa, din matase, foarte potrivita pentru aceasta vara.

Benvenuti


Colectia de incaltaminte si accesorii propusa de acest brand te duce cu gandul la libertate, la puterea fiecaruia de a se reinventa, de a-si exprima liber personalitatea.

Trecand prin toate stilurile, de la elegant, smart casual, casual sau sport, Benvenuti merge la extreme, propunand accesorii supradimensionate sau, din contra, subdimensionate. Ca si culori, avem de-a face cu nuante electrizante sau lacuite, din piele sau textil.


Columbia Sportwear


Cei care sunt pasionati de sport, au putut vedea o colectie completa, de la imbracaminte, la incaltaminte. Ca si materiale, se stie ca, inca din anul 1991, acest brand utilizeaza si dezvolta Omni-Tech, propria tehnologie de materiale impermeabile, care lasa pielea sa respire.

O alta premiera este imbracamintea Omni-Shade, care dispune de protectie UPF impotriva razelor solare din ce in ce mai nocive in zilele noastre.

Acelasi brand propune Adventure Travel. Obiecte vestimentare care se adreseaza calatorului curajos, pasionatului de aventura, cat si persoanelor care adora sa-si petreaca timpul in aer liber.

Ca si culori, se merge foarte mult pe alb, rosu si bleumarin, culori care te duc cu gandul la o ambianta marinareasca.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eugenia pe 17 Iun 2008, 11:23
    haine

    cam de la cit incepe pretul unuia din exemplarele dumneavoastra?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod