Style Up, viziunea designerilor pentru acest sezon

Bucurestiul a inceput sa prinda viata. Cum toata spuma capitalei se mutase la mare, evenimentele era organizate numai acolo.
Bucurestiul a inceput sa prinda viata. Cum toata spuma capitalei se mutase la mare, evenimentele era organizate numai acolo. Insa, lucrurile au inceput sa reintre pe fagasul normal. Aseara, 10 septembrie, a avut loc evenimentul de moda "Style Up", organizat de Plaza Romania.

Ce s-a intamplat de fapt acolo? Asa cum ne-am obisnuit fiecare brand isi prezinta propunerile vestimentare la inceput de primava si la inceput de toamna. Ei bine, despre asta a fost vorba si aseara.

Trebuie sa spun ca o idee generala, ca se poarta mult pliseu, tricot, gri si mov, dar si galben pe alocuri. Gentile sunt la fel de mari, supradimensionate, iar ca si incaltaminte avem aceeasi talpa platforma, inalta.

Springfield, Serena, Women'secret, Stefanel, Levi's si Esprit au adus in fata celor prezenti la eveniment propunerile pentru sezonul toamna - iarna 2008 - 2009. Piesa de rezistenta a acestei seri a fost colectia realizata de designer-ul Eugenia Enciu.


Creatoarea propune pentru sezonul care urmeaza tinute care imbina armonios fuste si pantaloni care urmaresc linia corpului, rochii lungi si drepte, dantela, piele si matase.

 

De la pantalonii stretch din tafta, fusta tip creion din piele, dantela si crep, haina din blana ecologica de astrahan pana la rochiile de seara ample, toate scot in evidenta un joc de forme, croieli si texturi, care demonstreaza ca tinutele de zi cu accente urbane pot fi alaturate in cel mai natural mod cu tinutelor de seara, cu accente si detalii elegante.

Accesoriile si incaltamintea care au completat imaginea manechinelor fac parte din colectia Sepala a Mihaelei Glavan.

"Miss Claire", de la Serena


Designerii au creat pentru aceasta colectie modele de lenjerie rafinata, sofisticata, tricotata, sexi si provocatoare pentru care tinuta ta sa fie una cu totul si cu totul speciala. Inspirata de epoca romantica a anilor '60, aceasta linie este predominata de culorile calde, roz, bej, mov, gri, insa sparge tiparele prin forta croielii si varietatea materialelor.

Pijamalele sunt facute din bumbac, sutienele din dantela taiata manual, satenul a fost ales pentru rochite, iar camasile din vascoza pot fi usor asortate cu bolerouri tricotate care iti pun in evidenta talia si iti confera un aer delicat.

Daca esti conservatoarea sau ai un stil mai putin indraznet, poti alege modele de lenjerie intima clasice, nonculorile alb si negru fiind intotdeauna la moda. Noutatea acestei colectii este linia de lenjerie intima pentru gravide, creata dintr-un material fin.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexutzza pe 12 Oct 2008, 16:07
    ....-_-

    ..cam aiurea.....

    0
    0

  • ramona_vladuta pe 30 Sep 2008, 22:57
    tinuta perfecta ptr o nunta in luna octombrie

    am niste pantofi aurii cu bot de peste cu toc f inalt.atat.ce imi pot lua in sus la o nunta care este acum in octombrie.pot sa mi pun un dres negru mai gros sa nu fie transparent cu o rochie bleu deschisa superba scurta cu o centura aurie si ca haina???ajutor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod