Stil, confort și funcționalitate cu Tamaris

Colecția de Iarnă 2014/2015 de la Tamaris propunere reîntoarcerea la negru, care își face din nou revenirea pe scena modei, plin de magie ca întotdeauna. Această nuanță eternă și mereu la modă definește un stil direct și plin de încredere, care se reflectă într-o varietate de forme și modele. Tamaris impresionează prin stilul său versatil, evident în modelele de ghete moderne, platforme cu vârf ascuțit și în noua abordare a cizmelor lungi, peste genunchi.
Chic și elegant sau rock cu accente wild – indiferent de stilul personal, orice fashionista va găsi ceva pe placul său la Tamaris. Printre modelele must-have ale sezonului se numără cizmele cu lungime deasupra genunchiului, într-un design nou, ușor sportiv la anumite modele, cu tocuri joase și detalii rock, precum catarame și lanțuri.

O tendință a sezonului este cea de simplificare a pantofilor, însă cu apariția unor elemente ”extreme”: tălpi mai groase, unele cu forme pătrate, ușor rotunjite.
Tocurile sculpturale și-au făcut și ele intrarea în noua colecție și pot fi întâlnite mai ales la ghetele până la gleznă. Formele sunt mai slim, mulate pe picior, feminine și perfecte pentru jeanșii skinny.

Colecția Tamaris este definită de cuvintele ”stil” și ”confort”. Cu propuneri versatile, moderne și confortabile în același timp, colecția le oferă femeilor toate modelele de care au nevoie pentru a-și exprima fiecare latură a personalității lor.

Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod