STEFANEL ÎMPRUMUTĂ ANII '70 ÎN NOUA COLECŢIE TOAMNĂ/IARNĂ 2015-16

STEFANEL explorează noi orizonturi de timp: colecţia toamnă / iarnă 2015-16 este un tribut adus anilor '70, ani caracterizaţi de feminitate şi emanciparea stilului.
Aspectele vintage, texturile grafice și minimalismul se identifică cu femeia STEFANEL încrezătoare în propriile forţe. O atitudine tinerească este conturată prin elementele decorative şi îmbinarea stilului retro sport cu detalii specifice anilor '70.

În noua colecţie se remarcă o recurenţă a tonurilor calde precum camel, bej deschis, khakis, maro sălbatic, galben cald, alb cremă. Nuanţele de verde închis evocă natura şi peisajele de toamnă, îmbinându-se perfect cu gama de culori deschise.
Prezenţa discretă a nuanţelor de lavandă, prună și vişină reprezintă balanţa între culorile calde şi cele reci. Albastrul regal completează gama de culori.

Proporțiile trunchiate mai subţiri revin la modă, iar volumele nu mai sunt la fel de extreme. Noile forme propun pantaloni evazaţi cu talie înaltă atât în cazul blugilor, cât și în cazul țesăturilor fluide sau tradiționale. Fustele și puloverele tricotate cu guler pe gât, tricotaje polo și volume generoase, împreună cu eșarfele soft completează look-ul de toamnă.
O notă glam este conferită de paietele care scot din anonimat puloverele mari și adaugă valoare noii colecţii. Mantourile sunt mai tinereşti, având un twist englezesc care îmbină careuri, dungi şi modele masculine.

MUST HAVES: Cardiganul cu blană, tricotat manual, purtat cu pulover din lurex cu gât înalt și pantaloni cu talie înaltă; poncho-ul tăiat și cusut sau din tricot, din lână, supradimensionat, fără nasturi, recreează esența STEFANEL.

Fire textile prețioase folosite în noua colecţie: cașmir pur, lână pură, alpaca, mohair, crep de vâscoză.
Greutatea diferită a firelor şi a ţesăturilor a fost folosită pentru a obţine ţinute atemporale, cros-sezoniere. Accesoriile sunt adaptate atitudinii femeii STEFANEL și devin elementele principale care completează ţinuta de toamnă: diferite tocuri late pentru ghete până la gleznă sau forme masculine casual cu talpă zimţată şi cizme cu petice din piele. Genţi din velur pur sau amestecat cu inserţii de tricot, completate cu fermoare, franjuri şi catarame puternice. Eşarfele tricotate din caşmir pur şi pălăriile chic completează colecţia toamnă/iarnă 2015-16.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod