Stefanel – Colecţia de Primăvară-Vară 2015

Stil marinăresc, dungi verticale şi roz tropical
Colecţia este compusă din piese distincte, uşoare şi practice, caracterizate de nota italienească a brandului Stefanel. Fiecare piesă are un spirit proaspăt şi confortabil. Purtate comod, rochiile lungi, pelerinele şi top-urile boeme reprezintă elementele principale ale colecţiei, alături de atemporalul „stil marinăresc” şi asimetricele „dungi verticale”, care exprimă o atitudine nedefinită, dar rafinată.

Rochiile tricotate şi elegante sunt în centrul atenţiei drept soluţia pentru a te descurca în perioadele de mid-season.
Sunt foarte lungi, monocrome, naturale, cu tăieturi largi şi cu siguranţă foarte diferite. Tăieturile sunt ample şi fără o formă precisă. Se simte eleganţa care se apropie de vestimentaţia de stradă. Toate materialele şi ţesăturile folosite sunt naturale.

Ultima parte a colecţiei a fost numită „roz tropical” şi se potriveşte cu stările de vară târzie: rochii tip tunică şi caftane în nuanţe deschise de roz delicat şi verde-gri, perfecte pentru a fi combinate cu sandale din piele întoarsă şi o geantă de paie.


Gama de culori provoacă un sentiment de prospeţime fină, de la albastrul indigo pal la cămăşile bărbăteşti. Trendul sezonului constă în nuanţe pământii, echilibrate cu galben luminos, gri perlat şi argintiu, roşu închis şi tonurile pastelate ale sfârşitului de vară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod