Sport/Couture: Trend alert: tricotajele din nou la moda!

In aceasta toamna se poarta tricotajele, dar nu orice fel, ci cele hand-made, realizate din material naturale! Maletele, puloverele supradimensionate, jachetele cu buzunare mari, topurile cropuite, ponchourile cu impletituri au revenit puternic in tendinte!
Sunt confortabile, tin de cald si mai presus de toate contribuie esential la outfiturile ce mizeaza pe efectul suprapunerilor, ideale in perioada de tranzitie catre sezonul rece. Le poti purta cu skinny jeans sau cu colanti din piele, cu bluze subtiri din bumbac sau matase sau peste o rochie lejera cu imprimeu romantic si cizme de calarie, totul tine de imaginatia ta! In plus, poti condimenta tinuta cu accesorii in acelasi stil: fesuri si fulare, chiar si genti tricotate.

Magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City iti propune colectia de tricotaje realizate manual, OneonOne.
Infiintat in 2012, in Grecia acest brand vine in intampinarea necesitatilor femeilor moderne prin colectii de tricotaje inspirate din arta, cultura si calatorii. Tricotajele combina design-ul feminin cu tesaturile de calitate si pun accent pe modul eclectic de combinare a materialelor. Ca paleta cromatica, predomina nuantele calde de bej, griuri, grena, alb crem si negru.

Intotdeauna tricotajele au fost dificil de intretinut, asa ca daca vrei sa le pastrezi in cea mai buna forma trebuie neaparat sa le speli manual pentru a nu intra la apa.
Iata cateva sugestii: inmoaie puloverul in apa calduta cu detergent pentru spalarea manuala. Niciodata nu freca materialul. Schimba apa si repeta procesul de clatire de doua, trei ori. Nu lasa puloverul la scurs si nu il rasuci. Impacheteaza-l intr-un prosop si ruleaza-l pana cand apa este absorbita. Nu il agata la uscat, lasa-l intins in forma lui initial pe un  alt prospop uscat, timp de 24 de ore!

Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod