„Soldatul Iubirii” - Colecţia Ermanno Scervino toamnă/iarnă 17/18 pentru femei

Creativitate și modernitate, acestea sunt valorile pentru care femeia Ermanno Scervino luptă. Contrastele sofisticate, constante, piesele vestimentare și texturile de inspirație militară emană o senzualitate supremă și frumusețe.
Există un dialog permanent între look-urile masculine și cele feminine. Paltoanele oversized de tip uniformă și hainele parka au inserții de blană sau nuanțe delicate.  

Pantalonii pentru costum sunt reinventați şi devin piesa emblemă. Femeia Scervino poartă versiunea modernă a imprimeului Prințului de Wales, reinterpretată prin țesături drepte sau dantelă macramé diafană, revere tuxedo și funde mari din catifea. Ușor prinsă în jurul taliei, cureaua militară este folosită pentru a scoate în evidenţă silueta.


Hainele pentru exterior cu accente masculine sunt purtate peste rochii sau fuste ultra-feminine, în care broderiile valenciennes, plumetis-ul şi dantela sunt aplicate prin intermediul unor tehnici couture inovatoare pentru a crea transparențe extrem de senzuale și pure în același timp.

Ținutele de seară au lungimi contrastante, rochiile cu corset şi volane din organza aplicate peste dantela macramé sunt scurte în față precum fustele mini, dar se extind în spate într-o trenă fin decorată.
Plumeții eleganți din organza sunt combinați cu cizme biker din piele pentru a dezvălui spritul rock al purtătoarei.

Accesoriile nu doar completează ținuta, ci dețin un rol cheie. Ținutele feminine sunt completate de cizme cuissard fără toc sau pantofi stil brogue accesorizaţi cu capse, în timp ce influențele masculine sunt îndulcite prin purtarea pantofilor stiletto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod