Sofiaman lansează colecția de homewear pentru vară

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de pijamale din România invită întreaga familie într-o călătorie amuzantă în natură. Colecția dedicată sezonului cald cuprinde piese lejere, indispensabile oricărui moment de relaxare.
Linia feminină propune cămăși de noapte delicate, roz pastel, sau pantaloni și cămăși clasice cu imprimeu în contrast. Item-urile de loungewear dau tonul zilelor cool prin pantalonii cu șiret în talie și mesajele fun de pe piept.

Repertoriul masculin se îmbogățește sezonul acesta cu pantaloni scurți cu croi casual și tricouri la baza gâtului. „It’s summer time. Living under the sun is easy” este tema noii linii în tonuri și combinații fresh. Create pentru toate vârstele, seturile de pijama includ și modele cadrilate atemporale.

Atitudinea jovială a celor mici este completată de desenele cu animale și culorile tonice ale seturilor din bumbac 100%.
Lenjeria de corp urmează motivele grafice și cromatice ale pieselor de casă.  

Întreaga familie poate alege pijamale cu modele grafice coordonate, colecția având elemente potrivite „jocului în echipă”. Produsele se regăsesc în cele 10 magazine Sofiaman din întreaga țară, la cei peste 300 de distribuitori naționali și online pe www.magazinsofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod