Shopping alert: Pantofii pe care trebuie sa ii cumperi la reduceri

Magazinele au dat startul la reduceri, iar preturile promotionale sunt si cu pana la 70% mai mici. Noi iti dezvaluim modelele de pantofi pe care nu trebuie sa le ratezi si in ce piese poti sa investi cu incredere!
Magazinele au dat startul la reduceri, iar preturile promotionale sunt si cu pana la 70% mai mici. Noi iti dezvaluim modelele de pantofi pe care nu trebuie sa le ratezi si in ce piese poti sa investi cu incredere!
    
Pune accentul pe calitate si alege pantofi pe care ii vei putea purta si in sezonul urmator! IL PASSO ti-a pregatit modele ultra - stylish, reduse cu pana la 70%!

1. Balerinii - mereu in tendinte


Fie ca alegi un model din piele, piele lacuita sau snakeskin, balerinii vor ramane intotdeauna in tendite. Investeste in nuante clasice de negru sau nude sau opteaza pentru culori pastelate sau combinatii cromatice indraznete.
Preturile in magazinele IL PASSO incep de la 89 lei, iar toate modelele sunt din piele.

2. Sandalele joase ultra - chic


Vara nu s-a terminat asa ca poti profita din plin de reducerile de pana 70% la sandale chic din magazinele IL PASSO! Le poti purta intr-o seara lejera alaturi de prieteni sau intr-o zi torida a lunii august! Pentru un plus de stralucire opteaza pentru detalii metalice sau aplicatii pretioase! Indiferent de alegere, mizeaza tot timpul pe produse din piele si de calitate!

3. Accente stralucitoare


Accentele stralucitoare reprezinta una dintre cele mai iubite tendinte ale designerilor de pretutindeni. Investeste cu incredere in pantofi cu detalii metalice sau accente glitter de la IL PASSO si cu siguranta ii vei purta si sezonul urmator!

4. Sandalele cu toc sau platforma


Daca iti doresti sa fii la inaltime, nu rata reducerile la sandalele cu toc sau cu platforma! Alege modelele must - have al sezonului : sandalele cu bareta peste glezna sau piesele cu detalii metalice!

5. Pantofi pentru ocazii speciale


Daca te pregatesti de nunta celei mai bune prietene sau urmeaza sa mergi la o petrecere eleganta, opteaza pentru o pereche de pantofi IL PASSO creati pentru ocaziile speciale. Preturile lor sunt mai mici cu pana la 70% in aceasta perioada.

6. Color Block


Daca esti o persoana increzatoare in stilul tau, nu ezita sa cumperi modele in culori puternice! Cu siguranta nu vei trece neobservata! IL PASSO propune modele de balerini lejeri si pantofi peep toe ultra colorati.
 
Pantofii IL PASSO se gasesc in magazinele fizice din Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Cluj - Napoca, Timisoara sau in magazinul online www.ilpasso.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod