Second Skin Clothing propune două rochii comode şi elegante

Iarna aceasta se poartă confortul, încorporat într-o eleganţă clasică cu accente bine gândite, moderne, şi versatile.
Femeia practică este interesată de contextul utilizării pieselor de îmbrăcăminte, astfel încât acestea să nu fie purtate doar o dată şi uitate în dulap, aşa cum se întâmplă cu majoritatea rochiilor. Este foarte important ca o rochie să poată fi reutilizată la un alt eveniment şi să pară alta, mai ales în cazul pieselor vestimentare în care investeşti în calitatea materialelor, design şi atenţie la detalii. De asemenea, accesorizate sau folosite altfel, pot stimula creativitatea, părând “altă femeie”, poate chiar simţindu-se alta, în aceeaşi rochie.

Deoarece materialul pe care îl purtăm zi de zi este o hrană pentru piele, care ne poate fi prieten sau duşman, am dat trendul unui nou mod de viaţă care încorporează şi îmbrăcămintea, astfel pornim de la principiul că este mai importantă calitatea decât cantitatea.

Folosind materiale de calitate, importate din Spania şi Germania, Second Skin Clothing va propune în colecţia de toamnă 2 rochii în 4 nuanţe diferite.

Rochia de petreceri, “Atingere catifelată”, realizată din catifea de bumbac import Spania de culoare verde smarald potrivit oricărei nuanţe de ten sau de păr, cu decolteu în formă de V care poate fi purtat în spate sau în faţă, este potrivită pentru petrecerea de firmă, orice cocktail-party, de Crăciun sau de Anul Nou.

Rochia de zi sau de seară (la alegere şi accesorizare) “Protejează-mă tandru” confecţionată din model catifelat la atingere are o pelerină versatilă încorporată, care să poată fi purtată în 7 moduri diferite, protejând spatele, gâtul, capul sau pur şi simplu fiind lăsată să curgă pe spate.
Mânecile sunt reglabile pe lungime.
Purtând haine confortabile, lejere şi feminine te poţi simţi tu însăţi în îmbrăcăminte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod