Second Skin Clothing lanseaza colectia de vara timpurie-vara tarzie

Este pentru prima data cand mai multi designeri au creat pentru un concept, lucrand pe un “brief” cu atribute definite: confort, versatilitate, feminitate. Monica Tarnovean, impreuna cu designerii Adriana Goilav si Dalia Lopez au creat noua colectie care se poate purta din primavara pana in toamna, de catre femei in cautare de confort, care nu doresc sa isi sacrifice feminitatea si creativitatea pentru el.
Conceptul Second Skin Clothing este sustinut de materiale de calitate precum: rayon, modal, lyocell, matase, bumbac, vascoza, poliester fin, executate impecabil in fabrici din Bucuresti si Buzau. Purtabile 24h din 24h, cu 4 categorii-sugestii de purtare: office, office-casual, urban-office si free time.

Tendintele de care s-a tinut cont au fost conditiile si activitatile femeii in 2015; culorile: asortabile si practice, care sa puna in valoare pe oricine (grej, bej-auriu, rosu, mov in combinatii diferite); modelele: versatile pentru creativitate si  pentru un cost per purtare redus.

Ne adresam femeilor ocupate si care stiu ce inseamna calitatea si creativitatea utila, care “inspira si expira naturalete”, cu un job  sau antreprenoare, care duc  o viata plina si doresc sa fie ele insele. Femeia Second Skin Clothing este speciala si isi exprima ceea ce este si prin haine, aspira la adevarata feminitate si o seductie subtila. Fiecare pas este pentru ea o mangaiere, fiecare imbratisare o placere pentru cel care o primeste.

Femeile din fotografii sunt femei reale, ca voi, dezvaluindu-se pe sine, asa cum sunt, in Second Skin Clothing. Second Skin Clothing, myself in clothing.

Colectia este disponibila online pe www.secondskin.me, acceptandu-se plata la livrare sau plata cu cardul online.

In colectie se regasesc:

Linia office
Primii pantaloni Second Skin Clothing by Monica Tarnovean cu o banda cu insertii de elastic care substituie nasturii sau fermuarele care lasa urme pe piele, simtindu-te fix in pielea ta 24h si mai mult- realizati din tercot de bumbac fin cu un luciu subtil.

Fusta Cravata by Monica Tarnovean care face ravagii la conferinte sau in birou prin ironia pe care o aduce si spiritul indraznet-creativ, cravata putand fi plasata oriunde (lateral/fata/spate) - realizata din tercot de bumbac fin cu un luciu subtil, combinata cu material de calitate matasos de poliester.

Rochia Flamenco by Dalia Lopez,  perfecta pentru o tinuta eleganta la birou, cu manecile ajustabile care pot fi lasate libere seara, la o terasa- realizata din tercot de bumbac fin cu un luciu subtil combinata cu material de calitate matasos de poliester in 2 nuante diferite: alb cu rosu cu dungi si flori si negru cu buline si dungi  bej, rosii si Bordeaux.

Bluza si maieul din vascoza alba si bumbac  alb by Monica Tarnovean, asortate la fusta sau pantalon care sunt inca in lucru, disponibile la sfarsitul lunii mai.

Linia office-casual
contine tinute din materiale mai fluide, purate la birou de catre femei cu incredere in  sine: Rochia Coltea by Monica Tarnovean, disponibila in rosu apus de soare- ajustabila si in bej-nisipiu cu detalii turcuaz, din rayon, un material catifelat placut pielii.
Rochia Pely by Adriana Goilav, disponibila in rosu si bej-nisipiu cu detaliile “cerculete” specifice creatoarei pe pelerine, care se poate purta in mai multe moduri, din acelasi rayon.

Linia urban-office contine o rochie, Flutura, disponibila in mai multe combinatii de materiale (matase sau vascoza cu modal) by Dalia Lopez, stilul lejer, cu cordon care poate fi prins in fata sau in spate sau lasat liber.

Linia free-urban contine o rochie by Dalia Lopez, Biju, fascinanta, asimetrica, care se poate purta si ajusta in functie de dispozitie si forma corpului, din modal si vascoza sau bumbac, in diferite combinatii coloristice, cu o baza de modal gri.

www.secondskin.me

Monica@secondskin.me
Mob: +40 722.366.063
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod