Sarbatoreste Valetine’s Day in stil britanic!

Valentine’s Day reprezinta o ocazie perfecta pentru a celebra iubirea! Ce poate fi mai frumos decat sa daruiesti in aceasta zi persoanei dragi un cadou din inima care sa simbolizeze arta de a darui si totodata de a dovedi ca pretuiesti cea mai importanta persoana din viata ta?!
Trench-ul britanic din gabardina este o piesa iconica ce atesta statutul unei persoane si defineste stilul vestimentar effortless-chic! Un articol vestimentar fara varsta, trench-ul Burberry este o piesa must-have care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei persoane care vrea sa aiba un look desavarsit. In nuante de bej-camel, rosu-burgundy si roz trandafiriu, trench-ul poate reprezenta un cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor si o piesa ce se va dovedi o investitie nu o cheltuiala!

Daca totusi bugetul nu iti permite, intotdeauna ai la dispozitie o selectie atragatoare de esarfe din matase si casmir, uni sau imprimate cu check-ul britanic, portofele din piele naturala cu detalii chic sau bratari inguste din piele ce pot deveni daruri perfecte! O geanta din piele granulate cu buzunare incapatoare reprezinta intotdeauna un cadou cu care un barbat nu va da gres, daca vrea sa isi impresioneze iubita!

Rozul pudrat, fucsia si rosul sunt nuante ideale pentru cadourile de Valentine’s Day, iar in flagship-ul Burberry din strada Luterana nr.
4 te asteapta o selectie generoasa de item-uri vestimentare (trench-uri, pantofi, pulovere) si accesorii (genti, portofele, pantofi) in aceste nuante romantice! In plus, intotdeauna poti salva situatia (daca ai ramas pe ultima suta de metri) cu un parfum floral, precum My Burberry cu o sticla in nuanta mierii, legata cu o funda din gabardina!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod