Sărbătoreşte dragostea cu Pandora şi noua colecţie de Valentine's Day

În Colecţia de Valentine’s Day 2017, PANDORA a creat noi bijuterii finisate manual, reinterpretând cu pasiune şi veselie simboluri şi mesaje de iubire. Combinaţii inovatoare şi vibrante între culori, metale şi email reprezintă noi moduri de a-ţi arăta sentimentele cu stil, a dărui cu afecţiune, a-ţi exprima dragostea şi a o sărbători.
Simboluri dragi. Spune-ţi povestea unică de iubire cu trio-ul de elemente miniaturale Sentimente Dragi, creat special pentru Medalioanele Plutitoare de la PANDORA: o săgeată a lui Cupidon, o inimă din email roz şi cuvântul „Love” scris cu litere cursive.

Poveste de dragoste modernă. Bijuterii influenţate de stilul tribal şi de trendul decorativ, cerceii reversibili Stropi Pavé pot fi purtaţi în două moduri diferite şi arată precum nişte săgeţi contemporane ale lui Cupidon.
Pietrele sclipitoare de zirconiu cubic care acoperă sferele din argint 925 sunt aplicate individual, manual.

Inimi luminoase. Un mod elegant de a exprima dragostea, colierul reversibil Inimi Iubitoare ale PANDORA este creat din inimi decupate. Pietre de zirconiu cubic strălucitor şi logo-ul PANDORA decorează laturi diferite. Iar inelul din Inimi pentru Totdeauna, din argint 925, celebrează sentimentele profunde de dragoste şi prietenie. Designul său minunat cuprinde două pietre de zirconiu cubic în formă de inimi, una simbolizându-te pe tine, iar cealaltă pe persoana iubită sau pe ca mai bună prietenă.


Funde strălucitoare. Funda – un element deopotrivă clasic şi modern la PANDORA – este prezentat într-un mod rafinat şi feminin prin brăţara fixă bangle Fundă Strălucitoare, realizată din argint 925 şi împodobită cu o frumoasă fundă încrustată cu pietre. O bijuterie perfectă pentru a completa o ţinută-statement sau pentru a fi purtată suprapusă, asortată cu alte brăţări.

Inimi colorate. Noile talismane din argint 925 îmbină pasiunea şi delicateţea cu simboluri şi email purpuriu şi de culoarea cireşelor.
Look-ul este completat de brăţara Moments Inimă Strălucitoare, care are o închizătoare clips, împodobită cu o inimă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod