Săptămâna Modei de la New York. Top 40 cele mai interesante ţinute

Unul dintre cele mai importante evenimente de modă, care se desfăşoară între 10 şi 17 septembrie 2015 la New York, a adus pe podiumurile de prezentare colecţiile pentru primăvară-vară 2016 şi tendinţele care ne pot folosi drept sursă de inspiraţie pentru sezonul viitor.

Anii '70 sunt în continuare o sursă importantă de inspiraţie pentru designeri chiar şi pentru prima parte a lui 2016. Bluzele cu mâneci largi, pantalonii cu talie înaltă, imprimeurile florale, franjurii şi sandalele cu platformă şi-au găsit loc în numeroase colecţii prezentate zilele acestea la New York.


În ceea ce priveşte temele cromatice preferate de creatorii de modă, albul s-a impus categoric. Ţinutele all-white fac în continuare furori, fiind o tendinţă păstrată de câteva sezoane.

Nuanţele puternice de albastru, precum bleumarin sau albastru cobalt sunt de asemenea folosite intens de creatorii de modă pentru colecţiile de primăvară-vară 2016.

Dantela, prezentă în special în cadrul colecţiei Givenchy, dar şi materiale fluide precum mătasea şi satenul, care au putut fi observate în cadrul colecţiilor prezentate de Jason Wu, Altuzarra sau Lacoste, aduc în prim-plan ţinute feminine, diafane, dar moderne.

Imprimeurile florale au fost de asemenea foarte bine reprezentate, la fel şi temele geometrice.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod