Rochia din dantela, alegerea printeselor pentru nuntile regale

Nunta printului Suediei, Carl Philip, singurul baiat al regelui Carl Gustaf al III-lea, in ordinea succesiunii la tron, a adus in prim-plan familiile regale din intreaga lume si alegerile lor vestimentare in cazul unor astfel de ceremonii fastuoase cu aer de basm.
Noua printesa Sofia Hellqvist, in varsta de 30 de ani, care a lucrat in trecut ca fotomodel, chelnarita si instructor de yoga, a fost cea mai comentata aparitie din ultimele zile. Cu o silueta de invidiat, ochi albastri si o figura candida, ea a impresionat la nunta, care a avut loc la capela regala din Stockholm, printr-o rochie delicata si feminina care i-a urmarit linia corpului fara niciun fel de artificii inutile. La fel ca in cazul Ducesei de Cabridge, Sofia s-a orientat catre delicata dantela care i-a imbracat bratele si decolteul, pastrand totusi sex-appeal-ul intr-o doza bine echilibrata.
Tinuta a fost desavarista printr-o tiara pretioasa, cercei cu diamante si un voal lung prins la spate de coafura in forma de coc. Pentru o astfel de aparitiie regala, specialistii Bella Sposa iti recomanda rochiile Eiran, Enid, Ermelinda si Erun, din colectia La Sposa, disponibile pe www.bellasposa.ro sau in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155.
 
In 2011, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a restabilit suprematia rochiei din dantela, odata cu cea mai asteptata nunta din Marea Britanie. Imaginata de Sarah Burton, director de creație la celebra casă de modă Alexander McQueen, rochia a fost realizată din satin cu dantela aplicata pe corset si pe fusta.
Corsetul din dantela a fost realizat manual folosind o tehnica care provine din Irlanda din anii 1820 si care implică decuparea detaliilor de trandafiri (simbolizând Anglia), narcise (Tara Gailor), ciulini (Scotia), trifoi (Irlanda) si aplicarea acestora pe un tul. Aceste aplicatii de dantela, create manual au fost realizate de către Școala Regală de lucru manual, cu baza la Hampton Court Palace.
 
Nunta printului Félix Léopold Marie Guillaume de Luxembourg cu Claire Lademacher, in 2013 a demonstrat inca o data (daca mai era nevoie) ca dantela este un material nobil si princiar.
Marie Cavallier, aleasa Printului Joachim al Danemarcei a ales la randul ei o rochie cu maneci din dantela si decolteu generos, la fel ca si Printesa Madeleine a Suediei, casatorita cu omul de afaceri Christopher O’Neil.
 
De ce sa alegi o rochie de mireasa din dantela? Este un material nobil, princiar si foarte elegant. Opteaza pentru dantela de buna calitate care sa exprime bogatie si lux discret. Daca iti este teama de acest material, alege rochii cu aplicatii din dantela in zona decolteului si a poalelor. Poarta modele care sa iti puna in valoare silueta: sirena daca esti silfida, printesa daca esti constienta ca ai anumite imperfectiuni de ascuns.
Imbogateste aparitia prin tiare batute cu pietre care dau o nota regala si sofisticata aparitiei tale in ziua nuntii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod