Rita Muresan si Natalia Dinicu, la Plaza Romania

Rita Muresan, Natalia Dinicu, Women'secret, Stone Creek si Serena iti spun care sunt tendintele in sezonul primavara-vara 2008.

Rita Muresan, Natalia Dinicu, Women’secret, Stone Creek si Serena iti spun care sunt tendintele in sezonul primavara-vara 2008. Asa cum s-a intamplat si saptamana trecuta la Mall, cele mai importante brand-uri ale centrului comercial Plaza Romania si-au prezentat colectiile pentru acest sezon.

Evenimentul, intitulat "Style Up Plaza Romania", a fost prezentat de Codrut Keghes (Dezbracatu') si Ilinca Vandici, de la Kanal D. Mentinand acelasi stil, piesa de rezistenta a fiecarei colectii a fost prezentata de o persoana publica din show-bizz-ul romanesc. Delia Matache, bebelusa Delia, Andreea Spataru, Geanina Varga, Crina Abrudan, Gina Pistol si Monica Columbeanu au raspuns prezent atunci cand li s-a facut aceasta propunere.

Directorul evenimentului a fost acelasi Alin Galatescu, iar decorul a fost creat de profesorii si elevii Liceului de arte plastice Nicolae Tonitza. Fundalul a fost realizat cu imagini ale unor picturi celebre in toata lumea, la care s-au adaugat forme de manechine cu o cromatica si desene grafice moderniste.

Rita Muresan

Una dintre invitatele de marca ale evenimentului a fost creatoarea de moda Rita Muresan. Aceasta a adus in fata publicului viziunea pe care o are vizavi de rochiile de mireasa. Modele propuse de Rita se adreseaza femeii romantice, elegante, pline de rafinament, sofisticate si senzuale.

Materialele folosite sunt de top: hantung, doucess, voaluri fine, tulle, tafta. Ca si culori, designer-ul a ales sa mearga pe mult alb, dar nu a neglijat nici ivoire-ul accesorizat cu: strasuri Swarovski, pietre si broderie manuala. Ca si croieli, Rita Muresan a ales sa creeze pentru mai multe gusturi, astfel ca modelele variaza de la rochiile tip "princess" la cele sirena.

Ca un bonus la aceasta colectie, pentru cea mai importanta zi din viata unei femei, creatoarea de moda a propus si o serie de rochii de seara extravagante, stralucitoare, realizate din materiale cu aplicatii de pietre, paiete si strasuri. Ca si culori, Rita Muresan a folosit mult rosu, negru, gri, dar si alb.

Natalia Dinicu

Natalia Dinicu, prin colectia "Show Time", aduce in prim plan tinute nonconformiste cu note funcky. La capitolul materiale, designer-ul a ales sa foloseasca tricot, voal, organza, matase in diverse amestecuri, unele dintre ele fiind prelucrate manual.

Daca alegi sa-ti achizitionezi o piesa vestimentara din aceasta colectie trebuie sa stii ca nu trebuie sa-ti lipseasca jambierele si volanele incretite, volumele si lenjeria usoara care sa-ti contureze silueta si sa puna in evidenta atuurile feminitatii tale.

Cele 12 piese unicat ale colectiei au beneficiat de o croiala, pe alocuri, neglijenta intentionat. Accesoriul principal al acesteia este pielea de sarpe boa.

Women’secret

Women’secret propune o colectie care inspira naturalete, veselie si feminitate.

Linia Baby Doll, creata pentru femeia chic si dulce, are piese vestimentare pictate manual, cu printuri in forma de arcuri, inimi, inele si rujuri, armele feminitatii in acest sezon. Ca si materiale, aici putem aminti matasea, tulle-ul si dantela, dar nu trebuie sa facem abstractie de bumbacul gri si roz, care iti aduc aminte de stilul anilor '50. Piesa de rezistenta este combinatia romantica a unui top cu short negru din tulle.

New Dots scoate in evidenta o croiala ultra feminina cu mansete largi, topuri stramte, taieturi adanci si margini evidentiate de printuri geometrice si elemente naturale. Rosul, verdele si negrul se imbina foarte frumos cu matasea si bumbacul, creand tonuri diferite si umbre complexe.

Piesa de rezistenta este o rochie verde care accentueaza talia, o piesa care emana mister si feminitate, un look superfeminin care reflecta perfect esenta acestei colectii.

Linia Apple te duce cu gandul la mare si la stilul marinaresc, combinand dungile traditionale cu imprimeuri sub forma de fructe in alb, albastru marin si tonuri de rosu si verde.

Poodle propune piese de vestimentatie care combina printurile fotografice, desene suprapuse, medalioane micute si fermoare metalice care transfera un aer retro romantic. Ca si culori, vei intalni in special rosul, kaki-ul, galbenul si albul.

Stone Creek

A adus in fata publicului liniiile celor mai importante brand-uri de textile si incaltaminte: G-sus, Lee, Wrangle si Pepe Jeans.

Designul liniei Lee Work on Denim, initial inspirat din uniformele muncitorilor, este reinterpretat in piese moderne, cu teme sezoniere, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Anii '20 au folosit drept sursa de inspiratie, iar culorile folosite merg de la alb, negru, gri, spre pasteluri, dar si culori electrice, rosu si albastru.

Brand-ul Lee -X - Line aduce in atentie stilul anilor '70. Spre deosebire de aceasta, colectia Gsus "Oriental Speed Zombies" te duce cu gandul la moda anilor '80, cu detaliile traditioniste japoneze, elemente grafice in stil biker, intr-o explozie de culori si imprimeuri surprinzatoare.

Optimismul si dorinta de a te imbraca perfect, a anilor ’70, caracterizeaza colectia de top a brandului Lee – X-line. Gandita ca un mix de detalii traditionale japoneze, elemente grafice in stil biker si influente horror din anii ’80, colectia de primavara-vara 2008 Gsus "Oriental Speed Zombies" este o explozie de culori si imprimeuri surprinzatoare.

Pe majoritatea obiectelor vestimentare dedicate femeilor poti gasi aplicate sau desenate steguletele simbolice ale ciclismului, picaturi de sange broderii sau motive florale. Ca si culori, ies in evidenta albul si negrul, combinate cu accente puternice de galben, roz si albastru.

Urban Landscapes

Linia aceasta este special creata pentru femei si jongleza intre o croiala ingusta si una exagerat de larga. Paleta de culori este minimalista, colectia este gandita avand la baza culorile alb, negru si diverse tonuri de gri, dar folosind ca accente culori puternice: rosu, albastru, galben si verde.

Serena

Aceasta marca iti pune la dispozitie lenjerie in culori vii: galbenul, rozul, rosul si auriul, iar ca materiale cel mai des folosite sunt bumbacul, satenul si tulle-ul. Pentru a scoate in evidenta senzualitatea feminina si a aduce un plus de eleganta, au fost create modele cu dantela dublata si cu broderie aplicata pe margine.

Pijamalele din colectia primavara-vara 2008 sunt confectionate dintr-un bumbac moale si racoros, cu imprimeuri sau mesaje potrivite pentru orice varsta.

Pentru o seara mai speciala, au fost prezentate rochii din dantela in combinatie cu saten, care confera naturalete si stralucire. Colectia de primavara-vara 2008 "Serena" a fost inspirata de femeia puternica, inteligenta si moderna a acestui secol.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cezar pe 29 Mar 2008, 09:56
    SE mai combina

    SE mai combina cu portocaliu negru rosu si albastru and verde

    0
    0

  • Marina pe 21 Mar 2008, 14:15
    Culoarea roz

    Mie imi place foarte mult culoarea roz! Se poarta ea anul acesta? Si cu ce culori se mai combina? Va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod