Retro efervescență à la Pretty Girl- colectia mid - spring 2015

Designerii brandului românesc Pretty Girl reinventează stilul retro-șic într-o nouă colecție capsulă exuberantă, unde personajul feminin este elogiat prin cromatică fabuloasă, elemente nobile și croieli impecabile care se mixează perfect cu siluetele bine conturate.
In ton cu tendintele fashion, tonurile efervescente de magenta, corai sau violet intens se armonizează cu nuanțele pudrate de roz, mov pastelat și griuri colorate. Iar contrastul elaborate al nonculorilor alb-negru vine să echilibreze paleta pieselor sofisticate Pretty Girl.

Chiar daca sunt inspirate din liniile celebre lansate in perioada aniilor 50’, designul rochiilor cu croială ” A”, semnate de Pretty Girl , au o grafica moderna redata prin materialele diafane sau rigide, tonuri flash si prin accesorizarea atipica prin funde complexe aplicate, volane fuide, dantele sofisticate sau pasmanterii cusute manual.
Manecile clopot sau iluziile optice date de diversele alaturari de culori contrastante asigura un aspect elitist creatiior.

Modelele rochiilor din materiale elastice fie prezinta fronseuri pe laterale care reusesc sa sculpteaze o silueta zvelta, fie accentueza linia taliei prin centuri fine, sau sustin o linie boema moderna prin fundele stilizate aplicate.

Potrivite atat pentru zona office cat si pentru un cocktail, bluzele magenta cu maneci loose stranse la inchietura sau cele cu detaliu boho circular in jurul gatului se pliaza cu o pereche de pantaloni tigareta in nuante pale de crem, sau cu o fusta creion neagra cu talie inalta.
Iar ca intreg ansamblul sa fie impozant, alege o jacheta moderna croita asimetric din stofa fina si decorata cu un jabou supersize din matase care stilizeaza incredibil croiala unui frac clasic!
Extrem de stylish sunt piesele in nuante de corai purtate cu accesorii ludice cu buline imprimate. Pentru maxim efect le poti mixa cu funde maxi, accesorii capilare chic sau genti medii masculine cu grafisme jucause si o pereche clasica de pantofi stiletto.

Camasile in tonuri diafane croite din matase delicata sau bumbac elastic, sunt create ca piese de rezistenta ale tinutei fiind innobilate cu jabouri delicate, nasturi perla, dantele brodate elaborate sau funde geometrice.


Gandite pentru garderoba exuberanta a unei fashioniste convinse, toate piesele Pretty Girl au calitea unor piese versatile, capabile sa treaca de granitele impuse de directiile modei, mizand pe originalitate.Daca iti doresti un outfit special personalizat sau orice piesa din noua colectie capsula, viziteaza showroom-ul Pretty Girl, de pe str. Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intra pe site-ul www.pretty-girl.ro, ori pagina de Facebook, pentru a accesa mai multe detalii despre brand.

Produsele Pretty Girl sunt distribuite printr-o retea de clienti din intreaga tara
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod