Reserved lansează Colecția Carnaval

Ultima campanie publicitară a brandului Reserved prezintă Colecția Carnaval, care reflectă perfect spiritul sezonului. Colecția este compusă dintr-o serie de piese inspiraționale – chintesența stilului fashion jucăuș. Shooting-ul are în rolul principal concurenții de la emisiunea Top Model din Polonia, surprinși în ipostaza de petrecăreți glam.

Colecția Carnaval de la Reserved aduce cele mai trendy texturi din catifea și velur, iar materialele cult iau diverse forme, cum ar fi rochiile plisate perfect, de exemplu. Alura de seară glamour este conferită de tricotajele legere și elegante, precum și de materialele fine, cu detalii din dantelă.



Colecția este caracterizată de o paletă cromatică clasică: în principal negru, bleumarin și roșu, însă există, de asemenea, și câteva modele de rochii asimetrice de culoare argintie, cu volane feminine.

Pentru îndrăzneți, Reserved a pregătit câteva ținute curajoase: pantaloni sport asortați unor corsete strâmte, ori topuri sexy combinate cu blazere lucioase.

 
Colecția pentru bărbați este creată cu o deosebită atenție la detalii, fiind inspirată de o selecție de costume croite perfect în nuanțe clasice. Croielile moderne, precum pantalonii slim cu talie medie, conferă un look tineresc și un aspect ce subliniază silueta.

Pentru o seară în oraș, Reserved sugerează un styling care renunță la cămășile clasice în favoarea tricourilor ori elegantelor pulovere tricotate cu guler. Piesa vedetă a acestei linii este costumul confecționat dintr-o țesătură mixtă, ce are în compoziția sa 50% lână.

Foto:
Mateusz Stankiewicz - AFPHOTO
Modele:
Jakob Kosel - AS Management
Milena Żuchowicz - Avant Models
Asia Piwka - Model Plus
Adrianna Daniel, Aleksandra Zbinkowska, Adam Niedźwiedź, Daniel Tracz - Top Model
Stylist: Michał Kuś
Hair: Michał Bielecki - Warsaw Creatives
Make-up: Wilson - Warsaw Creatives

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod