RESERVED: Campania #ICanBoogie, capitolul 3: Un rendez-vous

Cel de-al treilea capitol al campaniei de toamnă „I Can Boogie” constituie un final foarte senzual, care închide seria filmelor regizate de Gordon von Steiner pentru Reserved. „Un rendez-vous” ce încetinește ritmul pentru a face loc unei interpretări complet noi a cântecului tematic.
De data aceasta, una dintre vedetele campaniei - Joanna Kulig - cântă melodia "Boogie". Ea este acompaniată doar de pian, într-un aranjament de jazz ambiental. La fel ca în capitolele anterioare, această parte o include și pe Jeanne Damas, acea "IT Girl" de origine franceză.

„Un Rendez-vous” este o colecție de impresii, aflată la granița dintre vis și realitate, care arată o luptă de putere între personajele principale, amintind de tangoul anilor 1930. Versiunea romantică și senzuală a clipului „I Can Boogie” este decorul pentru schimbul de priviri, gesturi și subînțelesuri între vedetele feminine.
Cine conduce și cine se lasă condus? Care este mesajul? O femeie contemporană își poate alege rolul, atât în dans, cât și în viață. În film, Jeanne Damas și Joanna Kulig contrastează puternic, una purtând o rochie neagră, iar cealaltă o cămașă supradimensionată, luată parcă direct din garderoba bărbaților.

„Un număr infinit de definiții ale feminității este punctul de plecare al întregii campanii. Indiferent dacă poartă o rochie ce îi subliniază talia și decolteul sau o cămașă largă bărbătească - o femeie rămâne aceeași.
Ea va fi întotdeauna ceea ce își dorește să fie, iar hainele o ajută să exprime acest lucru”
, spune Monika Kapłan, Global Marketing Director Reserved, rezumând astfel întreaga campanie de toamnă. De aici și divizarea în trei părți, fiecare dedicată unei viziuni diferite asupra feminității, într-o dispoziție complet diferită, care în cele din urmă formează un ansamblu coerent, accentuând faptul că Reserved desenează moda fără o evaluare a beneficiarilor. Dansul senzual al eroinelor rafinate, prinse în decorul unui club elegant, anunță noua colecție capsulă Reserved Premium.
Alb-negru, o mulțime de împrumuturi din garderoba bărbaților, linii clasice, atemporale și factorul feminin imbatabil.

Colecția Premium se bazează pe contraste, forțe de atracție și respingere. Se concentrează pe calitate, asigurând cele mai bune elemente de bază, esențiale în orice garderobă și de care te poți bucura o perioadă foarte lungă de timp. www.reserved.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod