Propunerile Hannami Shoes pentru primavară – vară 2015

Noile modele de sandale și pantofi Hannami pentru sezonul primăvară - vară 2015 reprezintă o oglindire estetică a rafinamentului feminin, ce transpare dintr-o diversitate de forme, materiale și detalii stilistice precum: elemente florale, șireturi decorative, barete transparente, tocuri stiletto, platforme, fundițe din satin și franjuri.
Vedetele noii colecții sunt sandalele în culori vibrante și cu barete transparente. Accesorizate cu detalii florale creative, ele devin incontestabil elementul central al unei ținute feminine și moderne.

Împodobind piciorul pănă la gleznă sau până la genunchi prin utilizarea baretelor din velur negru ori piele în nuanțe metalizate, sandalele gladiator vor completa armonios nu numai un outfit sofisticat de seară, ci și unul modern de zi. Versatilitatea lor derivă tocmai din utilizarea tocului cui, menit să evidențieze delicatețea piciorului feminin.

Pe lângă aceste două direcții stilistice, Hannami propune multiple opțiuni atât pentru sandalele cu baretă subțire peste gleznă din materiale metalizate, texturate sau imprimeu șarpe, cât și pentru clasicii pantofi stiletto, în variantă simplă sau decupată, ori cu accesorii deosebit de feminine precum fundițe din satin.

Sezonul acesta, modelele Hannami sunt expresia viziunii moderne asupra femeii sofisticate, ce își construieste ținutele plecând de la abordări stilistice distincte și care are libertatea de a-și personaliza orice model de sandale sau pantofi, la atelierul de pe Bvd.
Corneliu Coposu, nr. 2.

Produsele pot fi achizitionate de pe www.welovecouture.com sau din magazinul Victoria 46.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod