Profilul Colecţiei Tamaris Primăvară/Vară 2015

Casual şi confortabil, cu accentul pus pe extravaganţă – aşa putem descrie stilul Tamaris pentru această vară. Noul sezon pune în evidenţă stilul sport, casual şi atenţia la detalii – elementele cheie evidenţiate în mai multe modele. Dacă pietrele decorative creează un aspect strălucitor, tenişii beneficiază de tălpi moi, dar rezistente. Noile texturi şi materiale sunt perfecte pentru zilele de vară.

Din nou la Tamaris – tendinţele în modă în funcţie de perioadele de lansare:

Imprimeul norocos

În colecţia de primăvară 2015, botinele de vară nu au fost eliminate. Trendul botinelor intră într-o fază nouă şi pune accentul pe perforaţii, tăieturile făcute cu laserul şi tiparul găurilor. Tamaris are în continuare succes. Ornamentele florale romantice şi tiparul oriental detaliat sunt realizate cu atenţie milimetrică, noua tehnologie prin laser finisând cu acurateţe modelele pentru sezonul de vară. În modă, jocul între transparenţă şi opacitate se observă cel mai bine la rochii, topuri şi fustele cu texturi croşetate sau macramé, elemente ce se regăsesc în designul acestor botine. Utilizând stilul oriental knot, Tamaris combină elegant tehnica veche cu noile tendinţe în încălţăminte. Accentul este pus pe aspectul romantic, boem şi pe lejeritate, iar velurul – cea mai uşoară piele – joacă un rol principal. Tocurile sunt joase, botinele având un aspect sport, cu tocuri medii şi joase.

Marea deschidere

În această vară abordăm cu mult curaj modele decupate, dar foarte sexy; melanjul de sanda şi botină este în tendinţe – acolo unde te-ai fi aşteptat mai puţin. Tăieturile sofisticate în zona călcâiului sau a degetelor transformă botinele într-o pereche de sandale casual, perfecte pentru tranziţia de la primăvară la vară. Noile perechi de saboţi în diverse modele sunt interpretate în diverse moduri şi combinaţii de materiale; casual din năbuc, chic din velur. Detaliile sunt prezente prin fermoarele aurii, dantelă şi perforaţii, transformând sandaua într-un pantof inedit. Cu toate că se oferă deschidere pe picior, culorile utilizate sunt în nuanţe blânde şi tonuri pământii sau negru pal.

Aceste modele sunt usor de combinat la diverse ţinute – fiind o adevărată „revelaţie”.

Sport cu stil


Pe locuri, fiţi gata, start – un nou trend se află la linia de start, făcându-şi încălzirea în sezoanele precedente. Tamaris pune accentul pe tenişi, modelele noi fiind accesibile eroilor de zi cu zi. Fie că se regăsesc în ţinutele de pe stradă sau de pe catwalk, tenişii au o greutate aparte! Acum sunt mult mai confortabili, datorită tălpilor moi. Aceste caracteristici vin în ajutorul confortului în timpul mersului şi alergării. Materialul elastic şi lejer – pânză sau materiale textile – asigură flexibilitate şi stabilitate modelor. Pe lângă confort, forma, aspectul şi culorile joacă un rol crucial. Tamaris impresionează prin calitate şi diversitate, cu tenişi în stil retro şi modele pentru jogging într-o paletă variată de culori. Noile vedete ale colecţiei: balerinii sport şi tenişii fără şiret câştigă detaşat graţie elasticului integrat materialului şi modelelor împletite. Cu această echipă, Tamaris începe în forţă sezonul tenişilor.  

Imprimeuri care atrag

Cu adevărat seducători! Dacă ar fi existat o pereche de pantofi ca aceştia în Grădina Paradisului, modelul Tamaris ar fi fost foarte ispititor! Un lucru este sigur: fanii pantofilor vor fi în extaz! Flora şi fauna sunt inspiraţia pentru designurile moderne, inspiraţia fiind culorile florilor din poieni, grădinile japoneze şi biodiversitatea din Amazon. Culorile puternice, atrăgătoare şi jucăuşe – aceast stil inspirat de tropice ne-a înnebunit şi ne seduce către o viaţă petrecută pe un pat de trandafiri. Mille fleurs pastelate, imprimeuri albastre şi albe sau modele tropicale – noile materiale îşi spun cuvântul în acest sezon într-o gamă variată de forme şi imprimeuri.


Modelele închise ca pantofii de croazieră, balerinii şi pantofii cu toc dau startul acestui sezon după care predau ştafeta modelelor aerisite, precum sandalele şi espadrilele înnoite pentru acest sezon cu tălpi duble. Contrastul dintre imprimeurile florale şi cele marine arată noile îmbinări prieteneşti oferite de Tamaris.   

Bling Along

Marilyn Monroe ştia foarte bine: diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete! În ordinea preferinţelor urmează pantofii, iar când cele două se întâlnesc are loc începutul unei prietenii minunate. În această vară, diamantele strălucitoare se combină cu sandalele şi sandalette-le, un trend de lux care va face femeile să se simtă de milioane. Pietrele colorate şi accesoriile strălucitoare oferă distincţie oricărei ţinute, aceste detalii punând în valoare sandalele, în special zona baretelor. Când vine vorba de culori, opulenţa este încadrată de culorile pale, pământii, velurul şi materialele moi şi texturile imprimate. Un look sofisticat este garantat de efectul vizual de diamant sau arămiu care se potrivesc pantofului.

Preţuri

Preţurile colecţiei Tamaris încep de la €29.95 şi ajung la €99.95 pentru pantofii de vară. Linia pentru tineri Tamaris Trend costă între €29.95 şi €79.95, în timp ce pantofii sport din segmentul Tamaris Active sunt de la €29.95 la €69.95.

Culori

Pe timpul verii, culorile colecţiei Tamaris sunt neutre. Tonuri pământii şi arămii, până la culoarea dominantă coniac, pentru pantofii de vară. În contrast cu iarna întunecată, degradeul de roz pastelat pune în evidenţă în mod plăcut detaliile. Fucsia, albastrul regal şi galbenul citron însufleţesc colecţia.

Imprimeurile colorate atrag privirile în mod plăcut asupra pantofilor. Accesoriile metalizate sunt puţine, fiind un detaliu atrăgător, dar nu domină aspectul pantofilor. Texturile care imită pielea, bej sau gri deschis predomină pe tocuri şi pe material.

Materiale

De la năbuc la velur de la texturile preţioase la noi tehnici de procesare a materialelor, noua colecţie Primăvara-Vară utilizează o gamă largă de material. În timp ce velurul este utilizat pentru încălţămintea de vară, sadalele şi sandalette-le merg din ce în ce mai mult pe năbuc. Materialul este decupat şi prezintă puncte de aerisire cum ar fi găuri, macramé şi perforaţii, în toată colecţia, fiind unul din tredurile verii. O abordare îndrăzneaţă vine din folosirea imprimeurilor printate. Modele naturale şi printuri formează o surpriză vizuală. Lejeritatea devine din ce în ce mai important. În modelele pentru tenişi, materialele tehnice sunt folosite mult mai mult. Mesh-ul, knittingul şi materialele elastic oferă pantofilor sport un look inovator.
 
Forme

Tamaris merge în continuare pe forma îngustă a pantofilor. Formele ascuţite şi designul subţire sunt elementele cheie pentru pantofii cu toc, balerinii şi botinele din 2015. Tocurile groase sunt la moda acum ca o alternativă la tocurile cui, iar saboţii oferă o alternativă confortabilă. Tălpile confortabile conferă tenişilor şi gamei de pantofi sport senzaţie de uşurinţă în timpul mersului şi se bazează pe o tehnică nouă în confecţionarea tălpilor. Accentul este pus pe flexibilitate şi confort. Săndăluţele şi pantofii sunt la rândul lor confortabili şi foarte la modă, prin tălpile de plută şi pernuţele preformate.
Look-ul metalic sau imprimeurile textile duc espadrilele la un alt nivel al modei. Încă se poartă şi au fost îmbunătăţite cu materiale, tălpi şi modele dantelate noi.

Detalii şi decoraţii

noi texturi şi imprimeuri, în special florale şi cu modele tropicale
tăieturi pe model, călcâi şi în zona degetelor
perforări, imprimeuri în relief şi tăieturi prin laser
macramé-ul ca element central în toate materialele
pietre decorative şi pietre colorate, aplicaţii cu reflexii de diamant

Inovaţii

Când vine vorba de calitate, Tamaris impresionează prin tehnologia dezvoltată special pentru confortul femeilor. Pe lângă inovaţii încercate şi testate cum ar fi AntiShokk şi Touch It, noile tălpi moi sporesc senzaţia de confort şi asigură flexibilitatea tenişilor şi pantofilor din gama sport.

AntiShokk
Touch It
Pernuţe detaşabile
Tălpi detaşabile ergonomice pentru a elimina senzaţia de oboseală în timpul mersului
Pielea utilizată la multe modele
Tălpi foarte moi şi confortabile

Pe scurt: un aspect modern, dar care nu uită să fie comod.

La Tamaris, calitatea, inovaţia şi aplecarea către tendinţe merg împreună pentru a alcătui colecţia Primăvară-Vară 2015, lăsând loc pentru creativitate. Opulenţa vizuală merge mână în mână cu aspectul casual – fiecare femeie va găsi un model pe gustul ei pentru a se face remarcată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod