Primavara este anotimpul esarfelor

Vremea este inca schimbatoare, iese soarele, bate vantul, cad picuri de ploaie, uneori si fulgi de ninsoare, asa ca esarfele ne poate salva din orice impas meteorologic! Uni sau colorate, scurte sau lungi, simple, voluminoase sau dimpotriva, delicate, aceste accesoriu multifunctionale sunt piese etern-feminine ce pot fi purtate intr-o varietate de stiluri si la o gama larga de tinute.
Ca o declaratie de stil, esarfa prinsa la nivelul taliei reprezinta un mod surprinzator de a incorpora acest accesoriu in tinuta ta.  Evident, ea trebuie sa fie lunga si in corcondanta cu paleta cromatica a outfit-ului ales, cel mai bine ilustrata in acest sens fiind in colectiile Burberry Porosrum, London si Brit. Christopher Bailey, chief Creative si Chief Executive Officer Burberry, ne indeamna o purtam peste rochie sau peste trench, dupa gat, iar partea din fata sa fie prinsa in talie cu o curea subtire.

O esarfa XXL poate fi purtata pe umeri.
O poti lasa sa cada lejer sau o poti innoda in jurul umerilor  in asa fel incat sa cada natural pe langa coate. Opteaza pentru modele mai groase din lana sau din casmir, ce te duc cu gandul la o capa! Esarfele supradimensionate le putem infasuram relaxat in jurul gatului sau  le putem lasa sa atarne nonsalant de sub jachetele groase in zilele mai friguroase si ploioase, in timp ce esarfele fine din matase din matase pot fi legate cochet in forma de V pentru o abordare contemporana si feminina.

Indiferent de modul in care alegi sa porti esarfa, in magazinul Burberry din strada Luterana nr 4.
Ai la dispozitie o varietate de esarfe din materiale naturale, precum bumbac, satin, matase, lana si casmir  care iti dau posibilitatea sa urmezi tendintele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod