Pretty Girl - colectia Spring – summer 2015

Explozia cromatică şi influenţele ultrafeminine ale noii colecţii capsulă semnte de designerii Pretty Girl, propulsează linia vibrantă propusă într-o zona fashion efervescenţă.
Potrivite în special pentru teen party-uri, rochiile spectaculoase devin declaraţii de stil prin alăturarea materialelor care creează efecte optice intresante de opac-transparent sau prin asimetrii geometrice care garantează evidenţierea liniei corpului prin curbe apetisane.

Tonurile de galben neon, roşu intens, corăi, turcoise sau ultramarine se combină cu nuanţele metalice ale accesoiilor pentru un efect glam garantat. Astfel, centură lată aurie, cerceii supersize candelabru, colierele statement cu pietre multicolore sau o prereche de sandale sau stiletto arginii- devin itemuri must have pentru un party look complex.

Create din voal transparent, mătase cu aplicaţii de paiete, ţesătură specială cu fir metalic inserat, dantelă fină sau tulle metalizat, rochiile vaporoase cu silueta ” A” se transformă în adevărate piese de rezistenţă.

Dacă silueta îţi permite, poţi alege rochiile mini cu volumetrie grafică dată de suprapuneri de voal şi tulle sau poţi purta suplimentar o crinolină modernă pentru un plus de volum, iar dacă vrei să ascunzi unele imperfecţiuni, atuci modelele asimetrice pot garanta o apariţie elegantă şi echililibrata.

Dacă îţi doreşti  un outfit special personalizat sau orice piesă din nouă colecţie capsulă, vizitează showroom-ul Pretty Girl, de pe str. Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intră pe site-ul www.pretty-girl.ro, ori pagina de Facebook, pentru a vizualiza lookbook-ul şi pentru a accesa mai multe detalii despre brand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod