POEMA – exotic mood pentru vacanţa de vară

Cu un design versatil extrem de feminin, noua linie capsulă de costume de baie propusă de designerii brandului 100% românesc POEMA, vine să completeze cu succes garderoba de vacanţă prin piese lucrate impecabil, pigmentate atât în puternice tonuri efervescente cât şi în nuanţe clasice echilibrate.

Create în ton cu direcţiile esenţiale ale tendinţelor internaţionale, costumele de baie POEMA, se remarcă prin detalii rafinate care pun în valoarea silueta. Volanele supersize şi tăieturile adânci au rolul de a evidenţia cu stil decolteul subiniind un look exuberant asumat, iar fronseurile din zona sânilor promit să epateze un bust tonic.
Modelele cu linie retro în stilul anilor 50" sunt înnobilate cu funde stilizate, iar nuanţele intense de verde, corăi sau albastru contrastează elegant cu brozul impecabil.

Conceptul de mix and match este susţinut de POEMA prin faptul că poţi combina în trend piese individuale din două sau trei costume de baie pentru un efect wow maxim!  Dacă preferi stilul glam chic atunci alege tonuri deschise în zona bustului şi un slip imaculat, iar dacă look-ul extravagant îţi este loial, atunci piesele neon în zona superioară şi un slip negru sunt atuurile pentru o apariţie completă pe plajă.

Nu pot lipsi din compoziţia stilistică accesoriile metalice evergreen cu aer statement semnate POEMA şi sandalele flat stil gladiator sau cele cu design young neo-urban.


Pentru cele care adopta  un look alternativ, piesele allblack arhitecturale pot fi considerate adevărate fashion-items prin detaliile din plasa perforată aplicată iar modelele deux-pieces susţin o apariţie realmente fabuloasă. Prin accesorizarea cu item-uri minimaliste sau havy-cool, acestea se transformă în adevărate outfituri de impact.

Considerate timeless, piesele care susţin o ţinută navy, vin să completeze stilul care aminteşte de chic riviera prin cămăşi masculine din bumbac în dungi, pantaloni scurţi cu talie înalta având grafisme estivale încorporate sau rochii maxi în tonuri electrice de albastu accesorizate cu pălării cu boruri mari sau turbane sofisticate personalizate.

Revitalizează-ţi garderoba estivală vizitând oricare dintre cele 16 boutique-uri POEMA din ţară sau intră pe www.poema.ro pentru a vedea toate colecţiile şi pentru a cumpără facil prin e-shop.

În plus, brandul a pregătit deja reduceri substanţiale pentru articole selecţionate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod