Pheres – ready-to-wear, lux accesibil disponibil acum online și în România

După ani buni în care s-a dedicat creațiilor masculine bespoke sub brandul exclusivist Pheres, designerul Narcisa Pheres a lansat colecții ready-to-wear, mixte, ce sunt disponibile pe noua platformă online www.pheressentials.com. Pentru noua linie masculină premium, de tip ready-to-wear, Narcisa Pheres a folosit materiale naturale, precum in și lână de înaltă calitate, și a adoptat un croi slim fit, deconstruit.
Sacourile masculine au prețuri începând de la 636 de euro, iar costumele ajung la 1620 de euro.

Cămașile sunt confecționate din bumbac egiptean, iar cravatele sunt realizate manual de artizani cu experiență din Italia și au prețuri începând de la 173 euro.

Linia feminină disponibilă pe www.pheressentials.com include creații special gândite pentru a putea fi purtate atât pe timpul zilei, la birou, cât și seara, la evenimente de tip cocktail.

"Am pus accent pe funcționalitate și pe confort.
Sunt ideale și pentru atunci când călătorești,  pentru că nu se șifonează, având neopren în compoziție. Rochiile au croi de tip tight-in, subțiind silueta. Sunt creații simple, de bază în garderoba oricărei femei"
, declară Narcisa Pheres.

Linia feminină include și accesorii din aur cu diamante, realizate în tradiționalul stil Pheres.

Produsele din noile colecții ready-to-wear Pheres pot fi comandate online pe www.pheressentials.com și sunt livrate gratuit, din Hong Kong și Italia, în orice loc în lume.

Pheressentials.com se va extinde ca și platformă de lifestyle urmând să includă noi branduri exclusiviste, precum și o linie de produse de spa handmade, marca Pheres.

Narcisa Pheres s-a născut în România, iar, după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American și s-a mutat în Tokyo și, ulterior, în Hong Kong, a dezvoltat la nivel internațional brandul exclusivist PHERES, răsfățând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare și vestimentații și accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă creațiile Narcisei Pheres, realizate de artizani pricepuți în a îmbina tradiția sartorială italiană cu elemente britanice de tailoring.
 

"Opulența adevărată stă în detalii, astfel că fiecare produs Pheres este realizat manual apelând la tradiția artizanilor și la tehnicile croitoriei de tip bespoke"
, mărturisește Narcisa Pheres.

Pheres aduce luxul spre origini, creînd produse exclusiviste, de o calitate excepțională pentru o piață de nișă compusă din cunoscători ai bunul gust vestimentar.

www.pheres.com
www.pheressentials.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod