"Personajul autentic" este la mare moda

Oricare ar fi tipologia personajului – din anii 60, 70, 80 sau 90, joaca-ti rolul perfect, pana la capat! Este important e sa fii original, diferit, cu alte cuvinte... sa iesi din tipar!
"Oricare ar fi tipologia personajului – din anii 60, 70, 80 sau 90, joaca-ti rolul perfect, pana la capat! Este important sa fii original, diferit, cu alte cuvinte... sa iesi din tipar! Iata care sunt "must have-urile" acestui sezon: feminin, tricotaje, materialul matlasat, dantela, masculin-feminin, carourile, printurile florale, rochia neagra, astrahanul, galbenul, violetul, rosul si negrul. Tine cont de aceste sfaturi, da frau imaginatiei si da dovada de umor si sinceritate in interpretarea rolului propus!", iti propune George Stoica, stilistul evenimentului de moda tinut saptamana trecuta la City Mall.

Fiecare brand incearca sa tina cont de tendintele acestui sezon si creeaza colectii care sa reflecte acest lucru. Benvenuti, spre exemplu, imbina in incaltaminte maroul inchis si negrul, ambele ilumintate prin accente de bej, caramel, verde si gri. Fie ca este vorba despre un toc inalt sau despre cizmele purtate pe vremuri de cavaleri, forma alungit-rotunjita continua sa domine in arhitectura pantofilor si a cizmelor, in armonie cu botul scurt ascutit caruia i se imprima, insa, o anumita dulceata a liniilor.

Noutatea acestui sezon este de fapt o revenire in moda a botului usor patrat. In ceea ce priveste posetele, subdimensionate sau supradimensionate, din piele lacuita, lucioasa sau mata, cu insertii textile sau accesorii delicate, toate aceste repere le incadreaza in accesoriile la moda pentru sezonul rece.

Haine lejere pretabile atat unui stil lejer cat si unuia sport, sunt propunerile celor de la Columbia Sportswear. Gecile, hanoracele si puloverele sunt special create in asa fel incat sa arate ca tii cont de legile modei. Ca si culori, acest brand vine in intampinarea celor care iubesc tonurile de maro (foarte la moda acum), dar nu este uitat nici orange-ul. Aceasta colectie se remarca prin dinamism si aventura.

Chiar daca vine frigul, femeile trebuie sa acorde o importanta deosebita lenjeriei intime. La acest capitol cei de la Hondos Center recomanda printurile vesele in cele mai variate modele, de la capsuni pana la wild print sau graficele tridimensionate.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca moda de pe vremea bunicilor noastre revina in mare voga. Acest lucru il exprima si propunerile celor de la Kenvelo. Mult tricot, iuni sau cu grafisme colorate, asta daca este sa vorbim despre femei. Barbatii nu sunt uitati absolut deloc, iar pentru ei la moda inseamna gecile scurte din stofa, cu o croiala retro insa cu un design tineresc.

Jeansii revin la linii simple, ceea ce ii face usor de asortat cu restul articolelor din outfit. Colectia propusa este destinata celor care prefera un stil de viata activ dar care nu vor sa renunte la eleganta si la ultimele tendinte ale modei.

Nuantele de indigo, maro sau verde inchis, care fac trecerea subtila de la nuantele calde ale verii la tonurile mai inchise caracteristice sezonului rece, sunt propunerile celor de la Lotto. Inconfundabilului stil casual, reflectat prin senzatiile unice de comoditate si lejeritate, i se adauga in noua colectie un accent inovativ si sofisticat ce caracterizeaza stilul urban.

Colectia de toamna-iarna a creatoarei de moda Liliana Turoiu Udrea (LTU) s-a distins printr-o cromatica de griuri pastelate cu accente de violet, rosu si verde, vedetele colectiei fiind rochia-sarafan si pantalonul larg cu talie inalta combinat cu veste si sacouri cambrate.

Alaturi de tinutele business au fost prezentate rochii lungi, de ocazie, realizate din matase naturala cu imprimeuri florale si geometrice in care foarte multe detalii sunt executate manual.

Tinutele au fost accesorizate cu bijuterii oferite de Meli Melo, care surprinde in acest sezon printr-o colectie de o mare diversitate, plina de fantezie, deopotriva cu elemente romantice si note moderne, dinamice, citadine. Un melanj de culori, forme, materiale, o imbinare de elemente apartinand diferitelor epoci si acoperind o multitudine de stiluri.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexutzza pe 12 Oct 2008, 16:09
    ohhhh..asha mai dah..:D

    sunt absolut dragutze..pt fete tinere.....si...pt orice ocazie...^_^ merge

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod