Performance Pop! adidas lansează StellaSport: o nouă gamă pentru tinerele active

adidas StellaSport este o nouă categorie sport adidas care se adresează tinerelor, sub îndrumarea directorului de creație Stella McCartney. Lansată în ianuarie 2015, noua gamă combină sportul și stilul și este definită prin branding-ul îndrăzneț, culorile explozive și imprimeurile în culori vii. Astfel, adidas redefinește ținutele sport prin prisma unei abordări inedite, direcționată către publicul tânăr.
Creat pentru tinerele active, adidas StellaSport cuprinde colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care încorporează tehnologii sport performante, destinate atât atrenamentelor în sala de fitness, cât și stilului urban. Noua gamă include o varietate largă de produse, de la articole esențiale ce nu pot lipsi din kit-ul de sport, până la piese statement.

Stella McCartney, Creative Director în cadrul adidas StellaSport a declarat: ”Noua gamă adidas StellaSport destinată tinerelor este proaspătă, modernă și vibrantă, creată pentru a ieși în evidență – ne-am dorit să-i dăm viață prin colecții inedite și să îmbinăm performanța cu stilul pentru a defini o nouă categorie inovatoare – performance pop.”

Tricouri sport, bustiere și colanți în diferite modele de color blocking, prevăzute cu tehnologia ce indepartează rapid umezeala  climaliteTM, asigură un confort sporit și lejeritate în utilizarea zilnică.
Colecția este completată de imprimeurile emblematice și ținute statement precum salopetele și costumele trainkini.

Încălțămintea din gama adidas StellaSport oferă un confort sporit prin căptușeala interioară care se mulează pe forma piciorului și este prevăzută cu materiale care asigură o ventilație sporită. Gama este completată de o selecție de accesorii sport precum: șepci, șosete înalte și rucsacuri modern colorate.

Colecția adidas StellaSport pentru Primăvară/Vară va fi disponibilă începând din luna februarie in toate magazinele adidas.
Noua gamă completează linia adidas by Stella McCartney care celebrează a 10-a aniversare prin colecția Primavară/Vară 2015 și cuprinde categoriile alergare, yoga, studio, inot, ținute de weekend și sporturi de iarnă.
 
Mai multe informații sunt disponibile pe news.adidas.com/RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod