Paris Guy Laroche: tendinţele toamnă-iarnă 2014/2015

Pentru ca ne despartim cu greu de hainele de tranzitie intre anotimpul cald si cel rece, selectia de produse recomandate de Guy Laroche pentru luna noiembrie, ne alinta cu nuante pastelate de roz si piersica, cu delicatetea dantelei si cu pasiunea rosului.

3 dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2014/2015 transpuse in piese ce urmeaza indeaproape linia impusa de brand in fiecare colectie: un melanj al taieturilor masculine si al elementelor prin excelenta feminine.

Astfel, rozul ne va face sa plutim intr-o pereche de pantaloni conici, cu insertii de piele si discrete accesorii metalice si ne va imprima din candoarea sa intr-o rochie ce pune in valoare linia corpului.

Insertiile discrete de dantela vor elimina monotonia tinutelor office dandu-le un plus de eleganta si tot ele vor arata spectaculos la petrecerile de la sfarsitul zilei.

Rafinamentul suprem din selectia Guy Laroche pentru luna noiembrie este exprimat de rosul burgund pe care il poti purta in tinute all red sau alaturi de alb, bej sau negru. Iar atunci cand mici accente aurii i se alatura, efectul este este la inaltimea standardelor impuse pe catwalk-urile internationale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod