PANDORA Reflexions: O nouă eră a stilului: Reflectă-ți stilul cu noile brățări și talismane moderne

Îți prezentăm o nouă eră a stilului și a încrederii de sine – PANDORA Reflexions este noua colecție de brățări și talismane special create pentru a ne exprima fiecare latură a personalității.
Un indiciu îl găsești chiar în nume. Un X pentru eXpresie, eXuberanță, eXperiențe și eXcepțional. Un X care intensifică orice efect. Tu decizi ce înseamnă acest X, pentru că este stilul tău unic. Este un nou mod de a reflecta cine ești tu cu adevărat!

PANDORA țese o nouă poveste cu metale prețioase strălucitoare: radiantul PANDORA Shine, arămiul PANDORA Rose și sclipitorul argint 925 sunt atent meșteșugite sub forma unei brățări împletite flexibile. Concepute special pentru a-ți urma mișcările corpului, acestea se închid și se deschid cu ajutorul unei închizători netede, care asigură o îmbinare perfectă.

Oglindind feminitatea modernă, design-ul ușor de personalizat aduce oricărei ținute un farmec elegant datorită talismanelor de tip clips, care se potrivesc perfect cu noua brățară.
Cu prinderi interioare de silicon, care vor menține talismanele în siguranță, noile bijuterii au forme fine, circulare – un simbol al infinitului, o coroană și un set de cercuri cu pietre sclipitoare –, precum și o nouă reinterpretare a mult-îndrăgitului Medalion Plutitor de la PANDORA.

Încurajându-le pe femeile de pretutindeni să-și exprime personalitatea și creativitatea în voie, dar și să se inspire reciproc, noua colecție de bijuterii versatile oferă moduri nelimitate de a ne dezvălui stilul personal, demonstrând că încrederea pornește din interiorul nostru.

De la look-uri într-un singur ton, la amestecuri de metale și suprapuneri simple de texturi diferite, pune-te într-o nouă lumină cu bijuterii abstracte care îți vor oglindi stilul personal.

#PANDORAReflexions

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.



Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,500 de magazine-concept.


Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 26,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod