Noul sezon la Reserved, marcat de stilul normcore plus și articole unisex

Moda este mereu surprinzătoare, și de aceea, pentru acest sezon, Reserved își asumă provocarea de a căuta stilul chiar și acolo unde granița dintre bun gust și prost gust devine neclară. Astfel că treningurile, articolele dark glamour, casual și militar alcătuiesc o colecție extraordinară.
Primăvara lui 2017 este a curajoșilor!

Într-o eră dominată de rețelele sociale, autenticitatea și individualismul fără limite devin din ce în ce mai apreciate, drept dovadă, pijamalele sunt purtate cu mândrie în orice moment al zilei, iar rochiile feminine sunt puse peste tricouri cu mânecă lungă sau peste bluze în stil militar - pentru un plus de confort. Uneori stilul tradițional fuzionează cu piese elegante sau vintage, dând naștere unor articole retro, precum paltoanele Reserved.


Se poartă stilul unisex, fără restricții, fără deosebiri între feminin și masculin. În plus, Reserved găsește avangardismul acolo unde nimeni nu se așteaptă să apară: pe străzile unui oraș mic, în grădina din spatele blocului sau în cufărul vechi al bunicii. De pildă, un hanorac gri banal poate deveni o piesă vestimentară cheie în acest sezon, câtă vreme este asortată cu stil, iar o rochie romantică poate căpăta un farmec aparte dacă este asociată cu un trening.

Aceeași nebunie vestimentară se regăsește și la colecția pentru bărbați, inspirată de contracultură, stilul militar și normcore.
Clasicele cămăși albastre cu nasturi devin la fel de populare ca blugii rupți ori gecile din denim deschis.
Este timpul să încălcăm regulile, să ne simțim liberi și confortabil!

Totul se învârte în jurul ideilor, inovației personale și stilul cool al fiecăruia. Hainele? Sunt un prilej de amuzament și un mod de exprimare în fața celorlalți. Așa cum ne place să fim și cum vrem să arătăm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod