Noua colectie semnata Rita Muresan ne invita sa... ne luam zborul!

Ca in fiecare an, in jurul datei de 23 noiembrie, ziua sa de nastere, Rita Muresan si-a lansat colectia pentru sezonul de primavara - vara al anului urmator. De aceasta data, colectia poarta numele "Fly with me!" si are ca sursa de inspiratie uniformele insotitoarelor de bord de pe liniile comerciale.

"Este o colectie despre care imi place sa spun ca ma reprezinta: are mult rosu, culoarea mea preferata, este delicata, are o atingere de romantism si un aer elegant. Am ales multa matase, dantela, chantung, tafta, brocart brodat si accesorii care sa personalizeze fiecare tinuta si sa o aduca mai aproape de tema colectiei. Hainele subliniaza linia trupului, accentueaza umerii si lasa picioarele sa se vada. Este o silueta feminina, dar care degaja dinamism si autocontrol. Exact cam ceea ce te astepti atunci cand intalnesti o stewardesa", a explicat Rita Muresan.

Avand doar ca punct de plecare uniformele insotitoarelor de bord, creatiile Ritei Muresan sunt interpretari perfect actuale ale unei tinute feminine si rafinate. Pe langa rosu, cromatica este largita de prezenta albului si negrului, in uni-uri, carouri sau grafisme florale. Ca acente care dau eleganta s-a folosit auriul si argintiul.

De la tinutele chic (pantaloni scurti si camasi din dantela), la robbe-manteaux-uri, costumele elegante si rochiile de seara, toate piesele colectiei sunt vibrante, optimiste si senzuale. Toca, manusile, tresele, esarfele, emblemele si dungile de pe maneci sunt elemente autentice ale uniformelor, pastrate pentru a crea o atmosfera originala. Rita Muresan lanseaza o data cu aceasta colectie si colaborarea cu Cristina Batlan, designerul Musette Accesories, care a imaginat pentru "Fly with me!" o linie de accesorii ultrafeminina, romantica, plina de culoare si veselie.

Elegant si trendy, stilul Musette exprima cum nu se poate mai bine feminitatea sofisticata a unei doamne cosmopolite, mereu in pas cu moda, dar care este in acelasi timp conservatoare, chiar usor incapatanata in ceea ce priveste convingerile sale. Nu este nici mofturoasa dar nici victima modei iar un amestec de ratiune, emotie si sentimente diverse ii dicteaza tendinta cumparaturilor sale.

Prezentarea colectiei de primavara-vara a avut loc in deschiderea Bucharest Fashion Week de joi, 24 Noiembrie, la Plazza Romania alaturi de branduri internationale.

Sedinta foto pentru aceasta colectie le-a avut in prim plan pe Julia (Sexy) si pe modelul Liliana Kaba (Best Models), insotite de doi piloti ai Scolii Superioare de Aviatie Civila. Shootingul s-a desfasurat pe Aeroportul Baneasa intr-o aeronava Boeing apartinand companiei Blue Air si in elicoperul de ultima generatie produs de Eurocopter Franta (care se poate inchiria pentru zboruri comerciale).

Campionul K1 Ionut Iftimoaie a urcat pentru prima oara pe un podium de moda... Neinfricat de obicei, el s-a "confruntat" de aceasta data cu frumoasa Ritei Muresan. Designerul l-a invitat "in rol de pilot" pe campionul K1, pe care l-a cunoscut la Roma, la nunta lui Adrian Mutu, unde fusesera invitati amandoi. Contactat de catre oamenii creatoarei de moda, Ionut Iftimoaie a fost placut surprins si nu a refuzat o discutie cu Rita Muresan. Astfel, el a urcat pentru prima oara pe catwalk, unde s-a "confruntat" cu Julia de la Sexy, partenera sa din cadrul prezentarii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • boss pe 28 Feb 2008, 22:22
    despre moda noua

    ar trebui sa includa cate cv si despre copiii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod