Noua colecţie La Perla, inspirată de frumuseţea Indiei

Invitat special în cadrul Bucharest Fashion Week 2014, care va avea loc în perioada 23-25 aprilie, este brandul La Perla, liderul mondial pe segmentul de lenjerie intimă ṣi articole de plajă.
Timp de 3 zile, Bucureștiul este gazda celui mai important eveniment de modă din ṭară, unde vor fi prezentate ȋn premieră colecṭii ale celor mai ȋn vogă designeri ṣi branduri din România și străinătate.

Ediţia limitată La Perla Lotus Capsule, care va putea fi admirată în premieră la Bucharest Fashion Week, este creată pentru a da graţie pielii exact ca un tatuaj rafinat şi senzual, aceasta datorită tulle-ului împânzit cu mici perle şi cristale Swarowski.

Despre colecţia prezentată în cadrul Bucharest Fashion Week ne-a vorbit Octavian Iacob, Marketing Director La Perla Bucharest

Care este tema centrală a noii colecţii?

Fiind o colecţie de primăvară/vară, a fost aleasă ca temă o călătorie imaginară în magia şi frumuseţea Indiei, o ţară plină de culoare şi contrast, accentuate de bogăţia palatelor din Rajasthan.

Cui se adresează în mod deosebit această colecţie?

Colecţia care va fi prezentată în cadrul BFW se adresează femeii elegante, care are încredere în sine, care nu are teamă de a se simţi feminină şi independentă în acelaşi timp.

Care sunt culorile predominante folosite?

Culorile predominante ale acestei colecţii sunt: fuchsia, auriu, smarald şi albastru intens, de asemenea alb şi negru.

Pentru ce tipuri de materiale au optat designerii La Perla?


Ca materiale s-au folosit tulle-ul brodat, mătasea strălucitoare, satinul şi sifonul. Deasemenea, cristale Swarowski au fost aplicate elegant pe costumele de baie.

Există o anumită piesă vestimentară pe care o îndrăgeşti in mod deosebit?


O piesă îndrăgită în mod deosebit este reprezentată de compleul La Perla Limited Edition, o creaţie vestimentară ce poate fi asemuită cu o adevărată bijuterie, completată cu perle aplicate pe tulle şi mătase.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod