Noua colecție din rochii de dantelă colorată MiReLa

Noua colecție Lace by MiReLa reprezintă primul proiect al designerului Mirela Popa, cea care a lansat în 2011 Mirela Stelea, acum sub titulatura MiReLa, un rebranding realizat cu ajutorul consultantului Teodora Burz.
Colecția se caracterizează prin culori, texturi și materiale fine precum dantela Jean Bracq, care sunt îmbinate pentru a crea modele de rochii încântătoare, ce trec proba timpului.

Prezentă în creațiile marilor case de modă, precum Lacroix, Sonia Rykiel, Christian Dior, Valentino sau Oscar de la Renta, dantela Jean Bracq este produsul rafinat al unei familii franceze cu o îndelungată tradiție în istoria modei.

Celebrități precum Hillary Clinton, Carole Middleton and Michelle Obama poartă creații realizate din acest material fin.

Colecția Lace by MiReLa se distinge prin dantelă fină, suprapuneri îndrăznețe, în nuanțe complementare sau contrastante, croieli impecabile tip A ori urmând linia corpului, decoltee înalte și culori vii.

Pentru doamnele conservatoare au fost gândite special rochii midi, de o frumuseţe şi senzualitate aparte.
Unele din acestea se remarcă prin îmbinarea a două nuanțe vibrante, aducând astfel modelul clasic  în actualitate, reinterpretat comercial.

De reținut că MiReLa îți oferă ocazia să îți dai frâu liber imaginației și să comanzi combinaţia preferată de dantelă și căptușeală disponibile, pentru a avea un model aparte.  

Designerul Mirela Popa a prezentat la Stejarii Ballroom, prima colecție sub noul brand fashion MiReLa, și primul magazin online www.mirelashop.ro.  Noua linie vestimentară, Lace by MiReLa, compusă din rochii de cocktail din dantelă colorată, a fost admirată în premieră de peste 150 de invitați, printre aceștia numărându-se și persoane publice din showbiz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod