NOUA COLECŢIE DE PRIMĂVARĂ DE LA PANDORA

Pentru Colecţia de Primăvară 2015, PANDORA a creat noi bijuterii strălucitoare, finisate manual şi atent meşteşugite, pentru a celebra şi a onora frumuseţea feminităţii, precum şi farmecul, împlinirile şi reuşitele zilnice ale femeilor din întreaga lume.
O grădină strălucitoare de trandafiri. Simbol clasic al iubirii, frumuseţii şi compasiunii, trandafirul este supradimensionat, insuflându-i-se o nouă viaţă în acest sezon, în Seria Trandafir Strălucitor de la PANDORA. Păstrând tendinţele din moda actuală, bijuteriile PANDORA se remarcă prin forme tridimensionale, motive florale, ornamente cu pietre şi simboluri ale naturii. Siluete grafice din argint 925 ale unor trandafiri supradimensionaţi sau miniaturali înfloresc pe bijuteriiatent finisate manual.

Pietrele de zirconiu cubic sclipitor împodobesc pandantivul, inelul şi cerceii cu trandafiri, urmând conturul tăieturilor şi evidenţiind detaliile filigranate ale bijuteriilor, asemeni stropilor de ploaie pe petale.

Fie că sunt purtate separat sau suprapuse, alături de alte bijuterii din serie care se potrivesc, aceste designuri sunt atemporale şi versatile, păstrând un loc special în inima femeii care le poartă.
De asemenea, lanţul cu pandantiv în formă de inimă poate fi ajustat la diferite lungimi, în funcţie de ocazie şi de stare.

Primăvara aceasta, arată-i unei femei dragi din viaţa ta cât de mult preţuieşti momentele de neuitat care vă leagă şi dăruieşte-i o brăţară Moments de tip bangle, cu închizătoare în formă de inimă şi inscripţia „Always in my heart”, în combinaţie cu un talisman din argint 925, zirconiu cubic sclipitor şi email roz, sau alege setul de cadou format din inel, cercei şi pandantiv cu inimi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod