NOILE TALISMANE PANDORA ESSENCE COLLECTION

Transmiţând valorile fundamentale care ne definesc existenţa, PANDORA ESSENCE COLLECTION creează alte oportunităţi dinamice de exprimare a valorilor personale prin lansarea a şapte noi talismane, parte din COLECŢIA DE TOAMNĂ.
Prin seria uimitoare de noi talismane cu semnificaţii, PANDORA ESSENCE COLLECTION îţi permite să creezi designuri unice, posibilităţile fiind nelimitate pentru crearea unor brăţări sau coliere rafinate, prin combinarea noilor talismane cu valorile care le corespund sau cu alte designuri cu semnificaţie.

Noi interpretări ale talismanelor ce simbolizează Iubirea, Prietenia şi Grija subliniază rolul important pe care legăturile emoţionale îl joacă în vieţile noastre, şi reprezintă modul perfect de a-ţi arăta preţuirea către mama, sora, prietena sau iubita, a căror dragoste îţi îmbogăţeşte lumea.
Noul talisman Demnitate încorporează o luminoasă perlă de cultură de apă dulce, o emblemă a eleganţei şi a liniştii, cu centrul din argint 925.

Alte trei talismane simbolizează frumuseţea interioară şi credinţa: cu nuanţele sale de albastru profund şi violet, talismanul Spiritualitate multifaţetat din cristal reprezintă căutarea unei înţelegeri superioare şi a păcii interioare.

Talismanul Sensibilitate este unul minunat de feminin, cu nuanţe vibrante de roz, şi înfăţişează o piatră faţetată din zirconiu cubic care reprezintă latura ta sensibilă.
Iar pentru recunoaşterea surselor tale de inspiraţie, talismanul Creativitate este realizat dintr-un cristal verde intens, care întruchipează aventura şi reînnoirea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod