Noile piese cu imprimeuri de la ETIC

Care sunt imprimeurile tale preferate pentru sezonul cald? Nouă ne plac foarte mult imprimeurile florale în nuanțe vii, care te binedispun în fiecare dimineață. De aceea, îți propunem o mulțime de piese noi cu print din colecția de primăvară-vară de la ETIC: de la rochii și bluze la pantaloni și sacouri cât mai vesele. În felul ăsta, chiar și hainele tale pentru birou vor fi stylish, iar noul tău look office va ieși în evidență.

Însă cum purtăm hainele cu imprimeuri în acest sezon? Regula cea mai simplă rămâne valabilă: în combinație cu piese uni – aceasta este varianta cea mai sigură și cu care nu dai greș.

Însă, uneori, poți să te abați de la regulă și să combini două piese cu imprimeuri. Da, ai nevoie de un pic de îndrăzneală și de încredere în tine, însă vei fi o apariție wow.



Unde purtăm printuri? Oriunde! Pantalonii sau sacourile sunt perfecte pentru birou, iar rochiile și fustele sunt ideale și pentru o după-amiază în oraș.

Seara, combină pantalonii cu imprimeuri cu un top negru și accesorii aurii. Poartă pantofi sau sandale cu toc și ești gata de petrecere!



Pe lângă piesele cu imprimeuri, în noua colecție Rainbow de la ETIC găsești atât haine office (cămăși, sacouri, pantaloni cu dungă), piese în trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cât și de party (rochii de seară, bluze și topuri cu paiete și detalii metalice).


 
Colecția Rainbow de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod