Nichi Cristina Nichita

Fidel elegantei "timeless" si "ageless", brandul propune pentru acest sezon o colectie inedita, realizata pentru a crea un look ultra-feminin.
Fidel elegantei "timeless" si "ageless", brandul propune pentru acest sezon o colectie inedita, realizata pentru a crea un look ultra-feminin.

Tendintele in moda pentru sezonul rece vin cu optiuni dintre cele mai variate. Specialistii de la Nichi Cristina Nichita iti propun cateva dintre tendintele care au fost prezente in sezonul cald: croiul de tip A, de aceasta data in jachetele scurte si medii, talia marcata prin cordoane si curele, accesorizarea puternica (prin fulare, manusi, palarii), precum si hainele de inspiratie masculina, ce revin in forta.

Ca noutati, se recomanda rochia din jerse si rochia de tip trenci, vesta, element de inspiratie masculina, adaptabil in multe situatii, si materialele fluide (adoptabile chiar si in sezonul rece).
Sunt incurajate combinatiile inedite de imprimeuri (cele mai in voga sunt cele floral-grafice) si insertiile unor materiale pretioase (pielea sau blana).

Propunerile pentru haine de exterior vizeaza multiple optiuni, care pot pune in valoare orice tinuta. Pentru adeptele unui stil mai sobru exista linia clasica, masculina. Haina scurta sau medie, din stofa, neagra sau gri, este atat de versatila, incat se poate asorta foarte usor cu alte articole vestimentare. Pentru amatoarele modei retro-feminine, haina in croi de tip A este perfecta. Cea scurta prezinta insertii de blana la terminatie sau la guler si volumetrii.
Cea de lungime medie, in stil "urban-chic", se poate combina usor cu rochii din lycra sau din jerse, pentru un look total feminin.
 
Materialele acestei toamne la Nichi Cristina Nichita sunt stofele (uni sau cu imprimeuri), boucleurile, blana si pielea (in insertii pe alte materiale). Se remarca texturile de genul velurului sau a raiatului, ce revin in forta in zona hainelor casual de exterior, completate de anumite detalii de croi si de nasturii mari, luciosi. Cromatica sezonului rece urmeaza linia culorilor inchise (negru, antracit), la care se adauga culorile naturale (maron, ocru, teracot, bej), si movul, un rasfatat al toamnei.
Cele mai surprinzatoare combinatii de culori sunt negru-albastru, gri-albastru-mov, negru-mov (sau ciclame), ocru-maro, bej-teracot-maro, alb-negru-mov-ocru-gri.

Accesoriile sunt la loc de cinste in acest sezon. Fularul poate fi asortat la orice tip de vestimentatie si completat de manusi, palarii, baticuri. Ca elemente distinctive si de efect, intalnim nasturii metalici, in contrast cu materialul, precum si vipusti si insertii din piele. Aspectul pretios nu a fost uitat in zona de ocazie: brocartul si jacquartul devin materiale universale, purtabile in cursul zilei, iar cristalele Swarovski completeaza eleganta simpla a croiului.

Acest brand nu a uitat de stilul business - elegant care l-a consacrat.
In aceasta toamna, statutul femeii puternice este redefinit la Nichi printr-o colectie completa, care urmareste sa puna in valoare personalitatea si forta feminina. Trendul de inspiratie masculina, adoptat ca idee de baza a colectiei, transmite ideea unei feminitati mascate, valorificate prin atitudinea cu care purtam o anumita haina.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alinaalexandru pe 4 Sep 2008, 21:54
    tinutele cristina nichita

    imi plac tare mult tinutele create de cristina nichita, mi-am luat tinute de aici si sincer, am fost intrebata de prietene despre locul de unde ar putea si ele sa achizitioneze lucruri la fel de dragute!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod