NEW YORKER Athletics

Sportiv, functional si la moda: NEW YORKER prezinta cea mai noua colectie de primavara-vara din propria linie de haine sport “NEW YORKER Athletics”.
Incepand din luna martie compania internationala de moda are in magazine cea mai recenta colectie de haine sport dedicata atat femeilor cat si barbatilor. Gama de produse disponibila in 39 de tari include pantaloni, tricouri, bustiere, jachete si pantofi sport si este ideala atat pentru activitati sportive cat si pentru tinute de strada casual.  

NEW YORKER si-a lansat propria linie de imbracaminte sport in toamna trecuta dovedind ca echipamentul sportiv si moda pot functiona foarte bine impreuna.
NEW YORKER isi propune sa satisfaca toate cerintele clientilor, de aceea gama “NEW YORKER Athletics” este conceputa in functie de ultimele tendinte ale modei: inscriptii cool si modele in stilul anilor ’90. Pe langa negrul clasic si tonuri de gri, colectia este dominata de culori puternice precum Swimming Pool (albastru deschis), Sunset Pink (roz puternic) si Deep Ocean (albastru puternic). Detaliile in Lemon (verde neon) asigura efectul “Wow!”.

Pentru a multumi cat mai multi cumparatori, produsele “NEW YORKER Athletics” sunt disponibile in 5 masuri, de la XS la XL, iar pantofii sport pot fi gasiti de la masura 36 pana la masura 42.

Sedinta foto pentru noua colectie a avut loc in luna ianuarie.
Avand ca tema “Orasul ca un loc de joaca”, pozele au fost facute pe strazile Berlinului. Contrastul dintre decorul tern si tinutele in culori puternice reda perfect colectia.

NEW YORKER este prezent in Romania din anul 2007 cu primul magazin deschis la Cluj Napoca. Cel mai mare magazin este in Arad, avand o suprafata de aproximativ 1.500 de metri patrati.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod