Modele LaFemme din colectia primavara 2016! De ce sa cumperi de la LaFemme?

Dupa luni intregi de tinute groase care seamana mai degraba cu un cremsnit calduros, a venit si momentul mult asteptat sa revenim la culoare,la accesorii deosebite si la spiritul jucaus al primavarerii mult asteptate cand totul parca renaste si asteptam cu emotie sa vedem ce modele ne-au pregatit magazinele preferate in aceasta primavara 2016.
Chiar e momentul potrivit ca  sa ne innoim garderoba si LaFemme va poate ajuta in acest sens  si de ce nu poate devein  chiar stilistul dumneavoastra personal.Haideti sa facem o calatorie fascinanta in lumea modei LaFemme si sa vedem ce modele de primavera  a pregatit pentru voi. Cuvantul in sine inseamna feminitate, frumusete, mister, eleganta, stil -totul este  despre  si  pentru femeie.

LaFemme  ,magazinul dumneavoastra preferat ,care aduce in universul virtual dar si  in cel fizic moda pariziana la preturi competitive pe piata romaneasca nici de data aceasta nu v-a dezamagit  si  va prezinta primele modele din colectia de primavara LaFemme  2016,asa ca o mica avanpremiera  si ne bucuram sa va spunem ca sunteti primele invitate sa le admirati.

De mai bine de 20  ani brandul  LaFemme este prezent  pe piata romaneasca si totul a pornit de la pasiunea pentru haine,pentru frumos ,de la primul magazin aflat pe Calea Victoriei ,in pasajul Villacrosse in 1997  si  acum  ajungand  in 2016 la 10 magazine fizice plus magazinul online www.lafemme.ro.


LaFemme continua insa sa va surprinda si in 2016  cu colectii de  haine pentru femei , pline de culoare,modele in trend, din materiale  pretioase,natural  cu imprimeuri variate si avangardiste.Mai jos aveti un mic lookbook cu o parte din modelele de primavara din colectia LaFemme 2016.Daca va place ceva e simplu si cu un simplu click aveti produsul dorit.Magazinul nostru online e deschis 24 de ore din 24 si ai tot timpul din lume sa navighezi,probezi ,asortezi .Este bine structurat pe categorii si usor de navigat.

Incepem prezentarea  noastra cu pulovere casual in colturi,vedetele sezonului  acesta, disponibile in foarte multe culori,culori care se poarta si aceste modele de pulovere sunt  potrivite pentru toate tipurile de silueta,usor de asortat,calduroase si foarte comode.Se pot purta atat la fuste dar si la pantaloni si merg combinate foarte bine cu esarfe,coliere,lanturi,etc.Aceasta asimetrie ii da o nota de originalitate..

De asemenea dungile sunt si ele prezente in colectia de primavara 2016 , bluze  clasice din tricot în dungi raman  piese de bază mereu în vogă .Bluzele în dungi se pot combina original şi diferit.,sunt piese foarte versatile  si se pot purta cu jeanşii preferaţi pentru un look lejer sau cu blazer  sau sacou pentru o ţinută de birou!.LaFemme v-a pregatit mai multe modele de bluze in dungi,cu maneca lunga,cu maneca treisferturi sau cu maneca scurta si de asemenea in combinatii cu broderii,dantele,tinte,pene ,etc.Bluzele in dungi sunt vesele,jucause ,sunt modele care spun povesti.Chiar trebuie sa aveti o bluza in dungi in acest sezon.
 
Mergem mai departe cu prezentarea si ne oprim la bluzele de birou,bluze office.De ce?.Pentru ca o  tinută pentru birou trebuie să atingă acel echilibru perfect dintre stilul  personal și standardele etichetei vestimentare.
LaFemme  propune pentru acest sezon bluze lejere din voal cu imprimeuri variate ,bluze vaporoase din materiale a caror drapaj este foarte bun.

Asadar,aveti bluze cu imprimeu animal print,cu romburi si alte imprimeuri regale cu diverse accesorii foarte pretioase.Bluzele sunt foarte lejere si vaporoase.

Sacoul fie office,fie casual este o piesa de rezistenta din garderoba oricarei femei  si chiar trebuie sa avem  mereu la indemana  unul in dulap. Sacoul  femei a rămas piesa de bază a ținutelor office si in fiecare sezon are diverse accesorii,lini,cusaturi  care il fac mai deosebit si in trend si se re-inventeaza . LaFemme  va propune un sacou  in combinatie cu saten si a combinat această piesă vestimentară cu pantaloni clasici, evazați, chiar si cu blugi dar și cu fuste creion sau ușor asimetrice pentru o prezentare impecabilă.

Primavara este prin excelenta un anotimp al culorilor,al spiritului liber,al re-inventarii practic,  si cu bluzele colorate te simti cel mai bine,starea ta brusc se imbunatateste si devii  mai pozitiva .Colectia LaFemme de primavara este plina de culoare,de veselie,de exuberanta ,cu modele deosebite si la preturi fara concurenta,este o colectie pentru femeile care vor sa re re-inventeze si sa se simta bine in pielea lor.
Bluzele de mai jos sunt bluze lejere,fine iar acel accesoriu snur cu pana le da un plus de valoare si le scot din anonimat.Ce imprimeu alegeti?Bluzele merg purtate atat la blugi,cat si la pantaloni,fuste,sarafane.Carourile le regasim si in acest sezon si ca atare vi le recomandam cu drag

Camasa alba este iar o piesa de baza din garderoba,este chiar piesa de rezistenta la egalitate cu rochia neagra,celebra little black  dresses,LBD.In acest sezon camasa alba s-a reinventat si ea  un pic iar  in fata are un fald din voal care ii da un aer romantic.Gulerul este unul rotund,finut si foarte discret.Se poate purta atat cu pantaloni clasici,evazati,fuste,bluzi,sarafane si obtinem tinute casual,elegante sau office.

Vesta  ,care in esenta am  "imprumutat-o" din  costumul  barbatesc  iar Coco Chanel a fost cea care a ridicat-o la rang de " printesa"daca putem spune asa  ,este o  piesa speciala care intregeste  o tinuta si chiar o innobileaza iar daca in sezonul rece vestele de blana au fost vedete si au defilat pe podium luand chiar medalia de aur in acest sezon s-a reinventat si ea si s-a transformat intr-o vesta din tricot foarte haioasa,practica si usor de asortat.

Colecția LaFemme ,Primăvară  2016 se bazează pe un stil casual  și lejer, iar modelele  prezentate  reprezinta doar  primele propuneri pentru acest sezon.
Mai multe culori și modele vor fi disponibile in curand pe site-ul nostru www.lafemme.ro dar si in magazine. Va invitam sa ne spuneti ce parere aveti de primele modele si care v-au placut mai mult. Va recomandam cu caldura sa va abonati GRATUIT  la newsletter-ul nostru si in acest mod veti fi informata de noile noastre modele in timp util,de promotiile noastre incendiare si mai mult o sa aveti - 15% reducere la noile colectii.

De asemenea LaFemme  isi rasplateste clientii fideli i mai multe despre aceasta politica puteti citi pe site  si foarte multe surprize te asteapta atat online cat si in magazinele noastre fizice.

Asadar,haideti sa intampinam primavara cu tinute LaFemme  pline de culoare si veselie.
LaFemme va asteapta cu drag online!
Spor la cumparaturi !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod