Modă. Tendinţe de la New York Fashion Week. 50 de imagini

Unul dintre cele mai importante trenduri care au putut fi observate în cadrul noilor colecţii este reprezentat de imprimeurile puternice, masive, în nuanţe intense
Săptămâna Modei de la New York, care a avut loc în perioada 11 - 18 februarie, a adus pe podiumul de prezentare propunerile designerilor americani pentru sezonul toamnă - iarnă 2016/2017.

Una dintre cele mai importante tendinţe care au putut fi observate în cadrul noilor colecţii este reprezentată de imprimeurile puternice, masive, în nuanţe intense. Fie că este vorba de printuri cu tematică botanică, cu forme geometrice, motive etnice sau grafice, acestea au putut fi observate pe podium în cadrul multor colecţii, printre care Naeem Khan, Oscar de la Renta, Marchesa, Anna Sui.

În ceea ce priveşte piesele vestimenare care s-au făcut remarcate, jacheta de tip bomber, care este şi în prezent un elemnt esenţial pentru o garderobă în trend, face parte şi din tendinţele sezonului toamnă - iarnă 2016.


Nuanţele de pietre preţioase precum verde smarald, albastru safir şi roşu rubin au dominat ţinutele prezentate pe podium. Dar nu au lipsit nici culorile delicate, cele mai des întâlnite fiind nuanţele de camel, bej, maro, brun, crem.

Catifeaua şi materialele care îi imită textura, dar şi textile cu un sidef delicat se numără de asemenea printre tendinţele sezonului toamnă - iarnă 2016. Acestea reuşesc să pună foarte bine în valoare nuanţele intense şi bogate inspirate de pietrele preţioase.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod