Modă. Momente de strălucire cu bijuteriile din cristale Swarovski

Sezonul festiv înseamnă vitrine spectaculos decorate, lumini şi globuri, dar şi o atmosferă glam care trebuie să se reflecte în haine şi accesorii.
Această perioadă a anului îţi oferă libertatea nelimitată de a face parad㠝cu bijuterii opulente care să îmbine tradiţia cu modernitatea. 

Bijuteriile statement reprezintă un trend în continuă evoluţie. Brăţările cuff, coliere choker, cerceii candelabru şi inelele masive se transformă, de la sezon la sezon, prin intermediul creativităţii bijutierilor, prin tehninici inovative şi forme surprinzătoare, ce depăşesc limitele imaginaţiei. Rezultatul: aceste accesorii se metamorfozează în adevărate piese de artă, ce transced timpul şi trend-urile.
De la piesele tradiţionale ce denotă lux şi opulenţă, la cele chic cu forme contemporane, bijuteriile se bucură în sezonul festiv de un fashion moment ce nu trebuie ratat! 

Puţine dintre noi ne permitem diamantele, dar cristalele Swarovski rămân întotdeauna o soluţie mai puţin costisitoare, de efect. Crystal-Fashion, branding partner Swarovski îţi propune pentru sezonul festiv bijuterii ce evocă zăpada şi strălucirea gheţii. 

Cerceii Pufi Chaton şi brăţara Pufi Round te duc cu gândul fulgii pufoşi de zăpadă.
Poartă-i la o ţinută all white în care poţi combina denimul cu pulovere din mohair sau lână pentru un stil chic, relaxat şi feminin. Cerceii extravaganţi StarLight ce amintesc de strălucirea astrelor şi colierul masiv, Barbara Necklace pot accesoriza o rochie de seară din paiete strălucitoare, perfectă pentru noaptea dintre ani.
Cerceii Grace Emerald şi Isaura, realizaţi din construcţii 3D de cristale Swarovski (pe care îi găseşti pe www.crystal-fashion.ro) vor completa o rochie din dantelă roşie!  

Variantele de accesorizare sunt nelimitate, tot ce trebuie să faci este să identifici bijuteriile potrivite stilului tău vestimentar, statutului şi momentului pe care vrei să îl marchezi printr-o ţinută memorabilă! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod