Modă. Colecţia Cristallini toamnă-iarnă 2014-2015

Ţinutele Cristallini impresionează prin atenţia pentru detalii, broderii manuale luxuriante, finisaje impecabile şi îmbinarea originală de materiale naturale cu croieli greu de realizat, elegante şi seducătoare.
Design-ul rochiilor Cristallini este conceput în aşa fel încât corespunde celor mai exigenţe preferinţe, punând în valoare calităţile femeii moderne: feminitate, independenţă şi rafinament.

Cristallini toamnă-iarnă 2014-2015 reinventează mătasea naturală, oferindu-i noi valenţe în combinaţii seducătoare: dantelă Chantilly cu vâscoză sau bumbac, realizată în case cu tradiţie de peste 100 de ani din Franţa sau Italia, ţesături naturale înfrumuseţate de broderii manuale excepţionale.
Pentru a păstra nota de ceremonie, paietele reapar şi în această nouă colecţie, în forme clasice, cât şi în tăieturi moderne cu suprafeţe 3D metalice.


Colecţia toamnă-iarnă 2014-2015 continuă într-o dimensiune stilistică pe care Cristallini o reinventează de la an la an, îndrumând-o însă spre croieli şi tonuri cât mai clasice dintr-un spirit al originalităţii incontestabil. Direcţia în care se îndreaptă ţinutele este de a crea o tradiţie care să depăşească limitele impuse de tendinţele actuale: un stil care să îşi păstreze feminitatea şi eleganţa dincolo de ciclicitatea sezoanelor, garantând femeii un confort al finisajelor fără cusur, realizate din materiale naturale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod