Mini-Me, curentul vestimentar care i-a cucerit pe parinti si copii!

Curentul “mini-me” a devenit din ce in ce mai puternic in ultimii ani. Cu alte cuvinte, marile case de moda, designerii si brand-urile  impulsioneaza parintii sa isi transforme copiii in miniaturi fashionable ale lor. Desi, acest curent nu este nou, fiind foarte vizibil in randul celebritatilor internationale, copiii si parintii au acum numeroase surse de inspiratie: Harper si Romeo Beckham, Suri Cruise, Milan (fiul Shakirei cu Piquet), Kingston (fiul lui Gwen Stefani). Cu alte cuvinte, “asa mama, asa fiica” a devenit mai mult decat o expresie... este dictonul unui curent vestimentar!
Casa de moda Burberry, propune ca magia si sarmul colectiilor feminine si masculine Burberry Prorsum, London si Brit sa se regaseasca si in colectia dedicata copiilor, disponibile in Romania in flagship store-ul din Luterana nr.4! Aceasta cuprinde trench-uri clasice, rochii cu celebrul check, jachete din jeans, polo-uri cu cavalerul Burberry, seturi pentru botez, evident cu o reinterpretare chic&young, dar si cu accente clasice inspirate din mostenirea  si traditia brand-ului.

Linia Burberry Kids reuneste elemente din colectiile Prorsum "The Birds and The Bees" si "Book Covers&Bruce Chatwin", in care predomina elemente si printuri ce fac referire la vremea si spiritul britanic.
Inspirate din look-urile de runway, colectia Burberry adresata copiilor se remarca prin materiale organice si lejere, imprimeuri colorate si jucause (de inspiratie retro) cu un puternic impact vizual, dar adaptate totusi varstei si preocuparilor celor mici.

Colectia Little Marc Jacobs de primavara-vara a fost creata sub atenta supraveghere a lui Marc Jacobs insusi. Noua echipa de designeri ai liniei Marc by Marc Jacobs, Luella Bartley si Katie Hillier, a caror colectie a fost prezentata la New York a pus o puternica amprenta si asupra liniei vestimentare pentru pitici.
Influentele mini-me sunt evidente: rochitele au primit o nota retro sau elemente chic (paiete, pliseuri, imprimeuri distincte si nuante tari), iar hainele de baieti au fost personalizate cu personaje distractive!

In aceasi nota, colectia Hugo Boss (lider in moda high-end) a creat o colectie moderna si relaxata pentru linia Boss Kids, fara a pierde aerul elegant prin care s-a impus. Tricourile polo, camasile, short-urile si bermudele, jachetele si cardiganele predomina in aceasta colectie dedicata celor mici cu aspiratii de oameni mari.
Atat colectie Little Marc Jacobs, cat si linia Boss Kids sunt disponibile in magazinul Sport/Couture, situate la etajul 1 al Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod