MENSWEAR FALL/WINTER 2015 COLLECTION

Colecția Tommy Hilfiger toamnă/iarnă 2015 pentru bărbați, F.A.M.E, este inspirată de fuziunea dintre artă, muzică și entertainement, eternele pasiuni ale designerului Tommy Hilfiger și teme recurente în creația lui, începând cu anul lansării brandului, 1985. De la stilul rock jet-set și până la arta grafică a anilor 60, colecția mixează elemente influențate de cele mai bune momente ale culturii pop. Siluetele Mod sunt actualizate cu un aer cool, iar paleta cromatică roșu, alb, albastru capătă un aer retro 70. Colecția își are rădăcinile în identitatea Americana, pe care o reflectă în printuri inspiraționale, croieli lejere și culori puternice.
Primul grup, Fashion, are piese inspirate din stilul preferat al lui Tommy Hilfiger pe care îl purta în adolescență, la finalul anilor 60 și început de 70. Pantaloni din doc, cămăși oxford clasice și sacouri croite, toate celebrând moștenirea preppy a brandului. Piesele statement pentru exterior sunt cele mai importante: jachetele bomber descheiate, parka-urile și vestele au terminații tehnice precum fermoarele vizibile cu finish din cauciuc sau mate.  

Colecția include și o capsulă de inspirație sport care conține piese cu o estetică sport casual. Pantalonii de jogging se combină cu ușurință cu sacouri casual, veste din nailon sau cardigane baseball din din tricot masiv.
Paleta cromatică oferă o interpretare tehnic modernă a nuanțelor bazice de roșu, alb și bleumarin, iar inserțiile de khaki și albastru deschis punctează look-urile.

Celebrarea culturii pop continua cu linia Arta, inspirată de iconicii artiști americani Mark Rothko, Frank Stella și Edward Ruscha. Ținutele combină stilul relaxat de weekend cu surprinzătoare mixuri de țesături, tricotaje masive și cu fir răsucit. Texturile, imprimeurile și culorile se mixează cu printuri micro și macro, blocuri de culoare, linii abstracte, dungi estompate și detalii de print masiv. Tonurile telurice și nuanțele de verde sunt puse în valoare de izbucnirile de albastru deschis, galben, pună și camel.
Suprapunerile tomnatice sunt propunerea principală pentru ținutele de exterior. Jachetele din piele, cu cusături vizibile, maletele în nuanțe pop și din tricotaje subțiri și parka-urile cu revere rigide compun look-ul principal.

Ultima grupare a colecției este inspirată din Muzică, în special stilul rock-and-roll al anilor 70. Look-urile elegante combină forma impecabil croită, aproape luxoasă cu elemente casual, uşor uzate, precum denimul prespălat, puloverele cu carouri și romburi, dungi estompate și tricotaje cu fir răsucit. Puloverele elegante variază ca țesătură de la tricotul fin din lână merinos și până la textura greoaie a lânii dense. Jachetele confortabile, vestele din tricot și blazerele cu textură se completează cu pantaloni din flanel, în nuanțe apropiate de gri.

Fashion
Key Details: Influențe sport, texturi din tricot masiv, jachete bomber, pantaloni de jogging din tricot, veste deschiate, cardigane baseball, pantaloni din doc eleganți, terminații tehnice, fermoare masive, blocuri de culoare retro.
Color Palette: granat, roșu marcaj, albastru intens, albastru stins, bleumarin elegant, verde clasic, khaki, alb omăt, alb clasic, roșu școlăresc, albastru jet set, negru formal.

Art
Key Details: Piese lejere, dungi estompate, piele peticită, tricot cu fir răsucit, parka din bumbac si nylon, pantaloni cargo, printuri micro și macro.
Color Palette: Alb clasic, alb vegetal, bronz, maro sac, maro lemnos, maro stejar, albastru marin, gri tricot, albastru aprins, bleumarin elegant, pruna, khaki Boston, roșu pinot, galben auriu.


Music
Key Details: Jachete sophisticate din lână, pulovere din tricot fin merinos, print cu dungi fine, denim, veste din petice tricotate, blazer din lână texturizată, pantaloni din flannel.
Color Palette: Alb omăt, bleumarin elegant, albastru medieval, gri închis, galben alge, piatră de râu, alb-gri, albastru tulbure, negru official, indigo, albastru stellar, gri înnorat, gri perlat, gri argintiu, cărbune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod