Melancholia of Dust MANURÍ Fall/Winter 2014-2015

La granița dintre forță și sensibilitate, dintre dorință și negare, Melancholia of Dust, colecția MANURÍ de toamnă/iarnă 2014-2015, reinterpretează spiritul punk într-o manieră elegantă. Un adevărat joc al contrastelor, ca și cum din iTunes se aude “Cello Suite No. 1” a lui Bach, iar în același timp pe youtube merge “Sex Pistols”, MANURÍ aduce atât de aproape ultra-convenționalul de neconvențional.
Aerul glamorous aparent nestudiat, adevăratul cult pentru senzualitatea femeii, accentul pus pe forța feminină de a seduce și în același timp pe sensibilitatea ei, sunt concepte ușor de regăsit în orice colecție MANURÍ, dar mai ales în Melancholia of Dust, colecție care arată o maturizare a brandului din punct de vedere creativ.

Transparența și fragilitatea unor materiale precum voalul de mătase sau tulul contrastează plăcut cu rigiditatea și duritatea altora precum pielea sau plasa și a accesoriilor din metal.


Noua colecție MANURÍ îmbracă femeia care își respectă contrastele, care nu doar își acceptă stropul de nebunie, ci și-o și celebrează. Melancholia of Dust se adresează femeii viscerale, femeii unice, care se îmbracă așa cum trăiește: intens, fără compromisuri, complet.

Brandul MANURÍ a fost înființat în 2011. De la tricourile tăiate și franjurate, casual-cool, la rochiile ce dau o notă fresh eleganței feminine, MANURÍ își extrage ADN-ul din dorința de a crea piese timeless, menite să pună în valoare orice siluetă și orice personalitate.
Printre metri nesfârșiți de mătase de cea mai bună calitate, foarfece și bucăți de piele, perle și lanțuri, MANURÍ își întărește identitatea cu fiecare piesă ce naște un zâmbet și aduce un compliment.

Showroom MANURÍ
Str. Virgil Plesoianu 52, corp B – București, România
Contact: Diana Minculescu, PR & Marketing Manager
Telefon: 0745 066 400
E-mail: diana@manuri.ro
www.manuri.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod