Marks & Spencer lansează colecția de toamnă – iarnă 2014

Marks & Spencer anunță o nouă colecție pentru sezonul de toamnă – iarnă 2014, a cărei nouă direcție combină estetica minimalistă cu tonuri calde și creează siluete elegante potrivite oricărei femei care dorește să iasă în evidență. Culorile principale ale noii colecții sunt cele pastelate completate de nuanțe bogate de gri și tonuri neutre.

Noua colecție Marks & Spencer pentru femei toamnă – iarnă 2014 este creată urmărind cinci trenduri, cinci povești - Simple Luxe, Gentle Woman, Down Town, Modernist și The Arts – un răspuns amplu la nevoile femeii moderne și un semn al interesului permanent al Marks & Spencer pentru designul modern, inovație și calitate excepțională.

Piesele vestimentare în nuanțe plăcute – bleu pal, liliac prăfuit sau tonuri vii - aduc o latură jucăușă eleganței, redefinind clasicul. Această paletă feminină de culori contrastează cu nuanțele primare și suprapunerile abstracte, în timp ce imprimeul capătă o construcție mai îndrăzneață.

Mai mult, la toate acestea se adaugă bijuterii realizate în tonuri opulente, dar și piese vestimentare create din jacquarduri metalice ce vor dinamiza și însufleți vizual anotimpul de iarnă.

Multitudinea de texturi diferențiază colecția de toamnă – iarnă 2014, iar contrastul dintre combinația de piele și blănuri artificiale colorate formează un colaj cu un efect tactil aparte care este punctat de ornamente luxoase și imprimeuri în culorii vii.

Noua colecție Marks & Spencer toamnă – iarnă 2014 pentru femei va fi disponibilă în România începând cu luna septembrie 2014.

Concepte Toamnă – Iarnă 2014 Marks & Spencer:

SIMPLE LUXE

Conceptul reprezintă o explorare puristă a luxului tradusă printr-un design cald și o croială elegantă care se întâlnesc într-o abordare minimalistă a softiscării.
Roșcatul profund și nuanțele de gri cald creează un fundal de un ton elegant cu o tușă masculină subtilă.



GENTLE WOMAN

Cașmirul și straturile din lână în culori pastelate stabilesc trendul, în timp ce imprimeurile și inserțiile de blană artificială colorată creează un contrast tactil plin de viață. Materialele somptuoase de înaltă calitate, alături de nuanțele calde reinventează clasicul feminin.

DOWN TOWN

Culorile pastelate jucăușe alături de texturile metalice creează o estetică elegantă în tendințe. Formele iconice au primit o reinterpretare feminină cu tonuri vii și în nuanțe de bleu pal.

Jacquardurile vii intense și straturile în culori lucioase dau ținutei un aer modern, de impact.

MODERNIST

Piesele vestimentare minimaliste, marcate grafic de blocuri de culoare într-o reinterpretare dinamică a ideii de imprimeu. Tonurile primare de impact oferă siluetelor sculpturale o notă suplimentară de modernitate și îndrăzneală.

THE ARTS

Un colaj bogat de materiale și nuanțe construiesc o imagine dramatică ce mizează pe texturi. Accesoriile decadente și imprimeurile florale închise se întâlnesc cu imprimeurile în carouri și blănurile artificiale, provocând conceptul de opulență.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod